.

.

Пречистване на въздуха Airdog X3 за дома, голяма стая до 942 фута 2, Йонна Пречистване на въздуха с Миещ се филтър от Алергии, домашни любимци, дим, прах, Полени, Миризми, Пр?

Пречистване на въздуха Airdog X3 за дома, голяма стая до 942 фута 2, Йонна Пречистване на въздуха с Миещ се филтър от Алергии, домашни любимци,

BGN 0.33
Продукти

[Патентована технология TPA : активна филтрация] Благодарение на мощния ионному въздушния филтъра за високо налягане на нашия пречистване на въздуха X3 не просто събира всички вредни частици, но и разрушава тяхната функцияОсвен това, TPA-филтър въздушен филтър Airdog е в състояние да филтрира 99,9% частици с размер до 0,0146 микрона, докато HEPA-филтри обработват частици с размер над 0,3 микрона. В сравнение с обичайните HEPA-филтър, нашият въздушния филтър Airdog осигурява реална почистване на въздуха и осигурява максимално притока на свеж въздух. [През целия филтър за многократна употреба] HEPA Филтър трябва редовно да се заменят, или пък, напротив, ще доведе до вторичния замърсяване.В допълнение към изключително ефективността на почистване, филтър TPA могат да се перат и да се използват многократно в продължение на целия срок на служба.За разлика от пластмасови HEPA-филтри, TPA-филтър Airdog air cleaner е изработен от графен, който е по-траен и подходящ за рециклиране.Въздушния филтър Airdog экологичен и от година на година спестява в обслужването на HEPA-филтри. [Вдишването на свеж въздух след няколко минути] въздушния филтър Airdog X3 за спални, проектирани с широка циркулация на въздуха на 360 °, напълно изчистване на пространство с площ до 471 фут2/44 м2 само за 30 минути (CADR : 120 CFM/204 м3/ч). Сертифициран официалната трета страна, въздушния филтър Airdog за спални улавя и убива 99,9% от които отиват във въздуха замърсители с размер 0,0146 хм, почистване на околната среда от прах, цветен прашец, козината на домашни любимци, спори на плесени, неприятни миризми, TVOC, формалдехид и т. [Прочетете AQI в реално време], Благодарение на вградения сензор за качеството на въздуха за пречистване на въздуха Airdog за по-големи площи може да чете AQI (индекс на качеството на въздуха) в реално време и отразяват под формата на светлинния индикатор. (Зелен : Отличен : AQI≤50, Жълт и Зелен : Добър : 50< AQI≤100, Жълто : Умерено замърсени : 100<AQI≤ 150, Червено : Опасно : AQI ≈ 150.) Автоматичен режим ви позволява воздухоочистителю Airdog за по-големи помещения за регулиране на скоростта на вятъра в съответствие с AQI, осигуряване на ефективността на почистване и намаляване на консумацията на енергия.

R

Продукти в категория