.

.

RSTLAEQU Камера за сигурност с крушка 5G, Помещение с крушка 1080P за улица / на закрито, Ввинчивающаяся Камера за Сигурност за контакт, Лампата на верандата с камера, WiFi, Съ?

RSTLAEQU Камера за сигурност с крушка 5G, Помещение с крушка 1080P за улица / на закрито, Ввинчивающаяся Камера за Сигурност

BGN 31.99
Продукти

【Съвместимост с честота 5 Ghz и 24 Ghz】 за Първи път свързана Wi-Fi фотоапарат използва приложение YI ИН, с помощта на приложения YI ИН дори един лаик може лесно да се свърже, и да го използвате в рамките на няколко минути. 【Камера за нощно виждане HD 】Спирални камери за сигурност поддържат цветно/ интелигентен / инфрачервено нощно виждане.Добре се вижда през нощта, разстояние нощно виждане до 30 метра. 【Двустранен разговор и сигналната сирена】 Вграден микрофон и високоговорител, със защита от шума 36 db, което ви позволява да поддържате връзка с вашето дете, на семейството или домашен любимец навсякъде и по всяко време.Освен това, можете да конфигурирате звуков сигнал на силен сигнал за тревога при откриване на движещ се обект. 【Мултиплейър достъп и работи с Алекса】RSTLAEQU light bulb security camaras може да поддържа едновременно гледане на видео до 10 потребители, така че можете да споделяте домашни охранителни камери със семейството си и приятели, което е допълнителна гаранция за сигурността.Съвместим с Alexa и Google Assistant. 【Сигнали за засичане на движение и проследяване на】 Известия могат да получат дори телефони с умерена активност.За премахване на ненужните заглушаване можете да настроите чувствителност за откриване на движение в приложението (ниска / Средна / висока).След включване на домашни охранителни камери ще започне автоматично да записва Обект в движение, да се грижи за него и при необходимост да подадат сигнал за тревога. 【Съвместимост с честота 5 Ghz и 2.4 Ghz】 за Първи път свързана Wi-Fi фотоапарат използва приложение YI ИН, с помощта на приложения YI ИН дори един лаик може лесно да се свърже, и да го използвате в рамките на няколко минути. 【Камера за нощно виждане HD 】Спирални камери за сигурност поддържат цветно/ интелигентен / инфрачервено нощно виждане.Добре се вижда през нощта, разстояние нощно виждане до 30 метра. 【Двустранен разговор и сигналната сирена】 Вграден микрофон и високоговорител, със защита от шума 36 db, което ви позволява да поддържате връзка с вашето дете, на семейството или домашен любимец навсякъде и по всяко време.Освен това, можете да конфигурирате звуков сигнал на силен сигнал за тревога при откриване на движещ се обект.

R

Продукти в категория