.

.

Играчка Хлебарка Lylyzoo за котки в затворени помещения, Електрически Движещите се Изкуствени Хлебарки със система за Заобикаляне на препятствия, Интерактивни Играч?

Играчка Хлебарка Lylyzoo за котки в затворени помещения, Електрически Движещите се Изкуствени Хлебарки със система за Заобикаляне на препятствия,

BGN 2.33
Продукти

⭐ Електрически хлебарка - това е моторизованная роботизирани играчки за домашни любимци, работеща на батерии и реалистично выглядящаяТой умело преодолява препятствия, променя траекторията, бързо да се движи и издава звук, че симулира този хлебарка. ⭐ Преследване на тараканом - забавления на закрито на котки.Автоматична играчка за улов на хлебарки насърчава котката да ловуват, преследват и да отидете, което предизвиква ловни инстинкти на котките. ⭐ Умна интерактивна играчка-хлебарката има автоматичен режим и инфрачервен сензор, за да пести енергия на батерията.Той ще премине в спящ режим през 2 минути след напускането на котката, а след това ще рестартира натискане на бутон. ⭐ Играчка хлебарка повече на този хлебарка и твърде солидна, за да котенца могат да го преглътнат.Така че не се притеснявайте, дори ако ви се струва, че си пухкави хлапе соприкоснулся с тази капан и се опитва да я изяде. ⭐ Фалшиви хлебарките бягат, като истински огромни хлебарки, което ги прави идеални играчки за тиражите, за да плаши приятелите си и семейството си!Страховито изглеждащ, чудесен подарък с кляпом в устата и забавен трик за Хелоуин!. ⭐ Пластмасови хлебарки се местят само по голому пода, те не шныряют по килима.Играчка хлебарка лошо лазает и не можеше да лети.Размер : 14,5 см x 8,5 см х 3,5 см /3,9 "x 2,0 x 1,4". Изисквания към батарейкам : 3 батерии LR44 (комплект РЕЗЕРВНИ батерии И една отверка са включени В комплекта).Това не е просто играчка за котки, тези живи роботи-хлебарки и ladybugs - отлично забавно допълнение към партито в чест на Хелоуин като зла шега.Гигантска хлебарка и калинка - това е страшно - в добрия смисъл на думата!Нищо не казва за Хэллоуине, като злонамереност движещи се страшни същества, приветствующих вашите гости, и тези гигантски играчки с божията коровкой или хлебарки са идеални за създаване на сцена на ужасите в къщата с духове на Хелоуин.И тогава ще чуете писъци.

R

Продукти в категория