.

.

Възглавниците от Пяна с памет ефект, Битови Възглавници, Ортопедични 110 см Плюшени Играчки, Домашни котки Сладък Творчески Дълги Меки Играчки Офис Почивка Сън Възг?

Възглавниците от Пяна с памет ефект, Битови Възглавници, Ортопедични 110 см Плюшени Играчки, Домашни котки Сладък Творчески Дълги Меки

BGN 42.75
Продукти

卖点1: 【Ергономичен дизайн】 Нашата възглавница за шията, за ергономично конструирана, за да ви предостави повече възможности за сън, добра възглавница може да осигури добро качество на съня и възстанови вашето здраве, да ни направи тази губчатую възглавница мека и твърда, имаме позиция възглавници идеален за депресия вратаТой осигурява идеална подкрепа за вашия сън на очите, на врата, на гърба и корема.Специално проектиран за спане на ваша страна и тези, които имат болки в шията, за да може да спи до зори. 卖点2: 【Добър възглавница】 Нашата възглавница поддържа вашата врата хладно.Улеснявайки циркулацията на кръвта в тялото, повишаване на комфорт на съня, не се събудя, поради висока температура посред нощ, като по този начин се увеличава по време на дълбок сън, свеждане до минимум натрупването на топлина, издръжливост, комфорт и пропускливост на въздух.Мека и удобна, за да сте били пресни всеки ден. 卖点3:【Дишащи материи】 Луксозни тъкани, изработени от висококачествени суровини, калъфки за възглавници, бродирани изискани модели, правят дизайна на възглавници по-модерен, внимателно проектирани, за да направи възглавница от дишаща, хипоалергенна тъкан увеличават удобството възглавници, подвижни дишащи калъфки за възглавници, произведени от сверхмягкой и ультратонкой влакнести тъкани. Осигурява по-упругую гладкост, мекота за ръце и лъскав външен вид, може да се пере в машина. 卖点4: 【Удобна】 Нашата възглавница за шията, облекчава болката във врата и раменете, като същевременно осигуряват правилната позиция за сън.Нашата възглавница с контури на шията поддържа естествените извивки и е регламентирана подплата за различна ширина на раменете.Уникален дизайн позволява регулиране на възглавница от пяна с памет ефект за оптимална ортопедична подкрепа, като същевременно позволява ви комфортно да спи през цялата нощ. Напълно ергономичен сън. 卖点5: 【ЧУДЕСЕН подарък】 Нашата възглавница за сън може ефективно да предотврати проблеми с шейным отдел на гръбначния стълб и да помогне за намаляване на броя на безсънни нощи.Идеален подарък за възрастните хора, офис работници, студенти и хора от всички възрасти.Нека ви или вашите приятели добър нощен сън, добър нощен сън ще ви поддържа в добро настроение през целия ден. 卖点1: 【Ергономичен дизайн】 Нашата възглавница за шията, за ергономично конструирана, за да ви предостави повече възможности за сън, добра възглавница може да осигури добро качество на съня и възстанови вашето здраве, да ни направи тази губчатую възглавница мека и твърда, имаме позиция възглавници идеален за депресия врата.Той осигурява идеална подкрепа за вашия сън на очите, на врата, на гърба и корема.Специално проектиран за спане на ваша страна и тези, които имат болки в шията, за да може да спи до зори. 卖点2: 【Добър възглавница】 Нашата възглавница поддържа вашата врата хладно.

R

Продукти в категория