.

.

Хартия за прехвърляне на филм DTF - A4 (8,4 x 11,7) 20 Листа PET-термотрансферен хартия, подходяща за всички принтери DTF и DTG, дигитален печат върху тениски и памучни тъкани.

Хартия за прехвърляне на филм DTF - A4 (8,4 x 11,7) 20 Листа PET-термотрансферен хартия, подходяща за всички принтери DTF

BGN 39.32
Продукти

【Широка съвместимост】 : Филм за прехвърляне на DTF е Подходящ за всички принтери DTFТермотрансферную хартия DTF може да се използва в тъканите на всички цветове, включително тъмно и светло.Той е приложим към всички видове тъкани, включително памук, полиестер, кожа, смесени материи, деним, вискозу, ликра, полиамид, платно, коприна и т. Може да се използва широко, например, като летните персонализирани тениски, шапки, обувки, раници, възглавници и т. 【Висококачествени материали и размера на】 : Нашата филм за прехвърляне на dtf за сублимация има качествена едностранна матирана повърхност, което позволява лесно да се прави разлика с коя ръка пишете.В него се използва нормалния размер букви, 8,5x11 инча, така че няма нужда да сменяте настройките за хартия на принтера.На трансферния филмът е подходящ както за топла, така и за студено пилинг, при това най-добрите резултати се постигат при използване на студено пилинг. 【Трайност】 : Втрива в нашата термотрансферную хартия фигура за тениски могат да издържат стотици пранета, не избледняват и не се драска по време на пране.В суха среда, цветове могат да запазят своята яркост в продължение на дълго време.Без масло, без залепване, равномерно покритие, лесно се почиства. 【Прозрачна и ярка】 : филм DTF е бил повече от 10 покритие, което увеличава нейната впитывающую способност, в резултат на което се получават по-ярки цветове и ясни мотиви.Печат ефект ясен, а скоростта на трансфер е висока, което позволява да се получи оригиналния цвят с ярък нюанс, свеж модел, водоустойчив, мек на допир и устойчив.Без масло, без залепване, равномерно покритие, лесно се почиства. 【Лесна употреба】 : Предварителна обработка dtf-хартия не е необходима, което спестява време и пари.Трансферную хартия може да се създаде, да разпечатате и нарязани на желания размер и модел.Фигура лесно беля след термично пресоване и издържа както студена, така и топла разрывание. (Все още студено разрывание е по-ефективен, отколкото горещо. 【Широка съвместимост】 : Филм за прехвърляне на DTF е Подходящ за всички принтери DTF.Термотрансферную хартия DTF може да се използва в тъканите на всички цветове, включително тъмно и светло.Той е приложим към всички видове тъкани, включително памук, полиестер, кожа, смесени материи, деним, вискозу, ликра, полиамид, платно, коприна и т. Може да се използва широко, например, като летните персонализирани тениски, шапки, обувки, раници, възглавници и т.

R

Продукти в категория