.

.

15-Крак Надуваем Прожекционен екран с воздуходувкой, Закрит и Открит Надуваем Прожекционен Киноэкран за вечерни игри, система за Домашно кино в задния двор, Лесно п?

15-Крак Надуваем Прожекционен екран с воздуходувкой, Закрит и Открит Надуваем Прожекционен Киноэкран за вечерни игри, система за Домашно

BGN 0.33
Продукти

?【 Че получавате 】 : комплектът включва : 1 × надуваем киноэкран, 1 × вентилатор, 1 х чанта за носене, смлени пирони, въжетаНие ви осигуряваме висококачествено предпродажное и следпродажбено обслужване.Можете да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно проектор екран, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ?【 Поддръжка на предната и задна проекция 】 : Нашият 15-крак прожекционен екран поддържа както на задната, така и предна проекция.Сверхширокий ъгъл на видимост, съотношение екрани 16 : 9 и висококачествено възпроизвеждане на цветовете на изображението.Това е идеалното време, за да се съберат със семейството и приятели и да се забавлявате заедно. ?【 Насладете се на досугом с екран, проектор 】 : Този киноэкран с проектор е идеален за вътрешно и външно използване, например, за партита, гледане на филми в задния двор, домашно кино, големи центрове на търговска дейност или малки кина drive-in.Това позволява ви да прекарате приятна и щастлива вечер със семейството си и приятели. ?【 Лесна настройка и обслужване на 】 : Нашите мега надуваем прожекционен екран е много лесен и удобен за инсталиране на един човек за 2 минути или по-малко.Ти просто трябва да следват инструкциите на ръководството, и вие лесно ще можете да организира голямо събитие.След употреба на екран може да се съхранява в чанта за носене, което е много удобно за съхранение. ?【 Размер на в екрана на проектора 】 : Нашия екран за проектор на открито тежи 8 кг и е много удобен за носене, размера на видимата област на бял екран е 8,6 х 4,8 метра, голяма зона на гледане отговаря на нуждите на по-голям брой хора и осигурява най-доброто изживяване при гледане. 1 x Проекторный екран. 8 x Заточенных Пирони, Въжета. 1 х чанта за носене. 1 x Ръководство на потребителя.Размери на продукта : 11,6 фута x 4,6 метра x 9,5 фута (Д x Ш x В).Размери на опаковката : 11,6 "х 11.6"x 10,6" (Д x Ш x В).Фен винаги трябва да е включен и монтиран към рамката, за да се поддържа напомпани.След като вентилатор е изключен, надуваем на екрана на проектора бавно да се развали.Моля, използвайте заточенные пирони за поддържане на стабилността на екрана при използване на открито. Няколко съвета : .

R

Продукти в категория