.

.

24 бр. Горния Декоративен Държач за Сапун с Практичен Организатора за Източване на и Без Перфорация, Пластмасова Седалка За Сушене Баня, Гъба За Самостоятелно Приго?

24 бр. Горния Декоративен Държач за Сапун с Практичен Организатора за Източване на и Без Перфорация, Пластмасова Седалка

BGN 24.73
Продукти

Пп Мультяшная кутия за сапун : Позволява на водата бързо се стича, а значение по-бързо да изсъхне, тя е практична и лесна.Препарат за съдове за баня : Лек и компактен, лесен за съхранение и употреба, с извънбордов дизайн, а не който заема много място.Кутия за сапун без перфорация : сапун с висока носеща способност, пукнатини и е идеална за използване.Самосливающийся държач за сапун : Дизайн, изискан, стилен и красив, може да се комбинира с повечето бижута за баня.Държач за сапун ястие : С гладки ръбове, за него е удобно да се докоснат, и можете да го използвате, не поранив ръце.Пратката включва 8 х притежателите на сапун Характеристики -Цвят : син, бял, розов, тъмно син -С гладки ръбове, той е удобен на пипане, и можете да го използвате, без да уврежда ръцете. -Материал : PP -Благодарение на по-висша степен на балотажа, кутия позволява на вашия значение изсъхне по естествен начин и не размягчаться за удължаване на срока на експлоатация на вашия сапун. -Размер : около 13,00 X7,50 X7,50 см / 5,11 X2,95 X2,95 инча -Сапун с висока носеща способност, пукнатини и е идеална за използване. -Самоотводящийся, стилен и функционален, той може много бързо да вземе вода от сапун. -Без дупки, подвижни, за многократна употреба, позволява лесно да се свали, без да оставят следи или лепкави остатъци.Информация за продукта картонен препарат за съдове от полипропиленови материали за продължителна употреба. държач за сапун ястия искате да имате многофункциональную рафта за съхранение?Този предмет ще отговарят на вашите нужди.Самоотливающийся държач за сапун Издръжлив, практичен и прекрасен дизайн за източване, идеален инструмент за домашна кухня или баня.

R

Продукти в категория