.

.

Екран за проектор с висока яркост WSSBK 72 84 100 120 150 инча 16:9 Текстилен плат прожекционен Сгъваем екран (размер: 84 инча)

Екран за проектор с висока яркост WSSBK 72 84 100 120 150 инча 16:9 Текстилен плат прожекционен Сгъваем екран (размер: 84 инча)

BGN 64.39
Продукти

1 Никога не пропускайте нашите висококачествени прожекционен екран, той ще се превърне в най-добрият приятел на вашия проектор, създава нов начин за забавление. отличен киноэкран с висока разделителна способност 16 : 9 с резолюция 60/72/84/100/120/150 инча, изработен от естествен полиестерни влакна.Винаги ще вярвам, че тази малка опаковка да се превърне в прожекционен екран, лек на тегло и удобен за переноске, можете да го сгънете малък размер и да носите със себе си!. Дръж го на закрито или на улицата, да покани семейството или приятелите си и прекарайте щастливо време.Киноэкран проектор по-ярка от повечето други проекционных екрани, а на повърхността може да засили ефекта на картината. Надяваме се, че нашите высококонтрастный екран и материали срещу бръчки ще направи всичко по-лесно.Ако в него има прах, се препоръчва да се избършете го с влажна кърпа. Работете в повечето случаи, визуализирайте целия необходим съдържание!Прожекции на филми, спортни игри, снимки, музикални клипове, игри и т. може да направи живота си по-интересно!Или пък можете да покажете графики и данни на компанията в офиса и споделяне на снимки, когато сключи брак. Никога не пропускайте нашите висококачествени прожекционен екран, той ще се превърне в най-добрият приятел на вашия проектор, създава нов начин за забавление. отличен киноэкран с висока разделителна способност 16 : 9 с резолюция 60/72/84/100/120/150 инча, изработен от естествен полиестерни влакна.Винаги ще вярвам, че тази малка опаковка да се превърне в прожекционен екран, лек на тегло и удобен за переноске, можете да го сгънете малък размер и да носите със себе си!. Дръж го на закрито или на улицата, да покани семейството или приятелите си и прекарайте щастливо време.Киноэкран проектор по-ярка от повечето други проекционных екрани, а на повърхността може да засили ефекта на картината. Надяваме се, че нашите высококонтрастный екран и материали срещу бръчки ще направи всичко по-лесно.Ако в него има прах, се препоръчва да се избършете го с влажна кърпа. Работете в повечето случаи, визуализирайте целия необходим съдържание!Прожекции на филми, спортни игри, снимки, музикални клипове, игри и т. може да направи живота си по-интересно!Или пък можете да покажете графики и данни на компанията в офиса и споделяне на снимки, когато сключи брак. Никога не пропускайте нашите висококачествени прожекционен екран, той ще се превърне в най-добрият приятел на вашия проектор, създава нов начин за забавление.

R

Продукти в категория