.

.

PRETYZOOM Флаг на САЩ 2 бр., Превръзка на Главата с Лък на Американското, Превръзка на Главата си на Деня на Независимостта, Ленти за Коса за Деца, Патриотичен Празнична П?

PRETYZOOM Флаг на САЩ 2 бр., Превръзка на Главата с Лък на Американското, Превръзка на Главата си на Деня на Независимостта, Ленти за

BGN 7.09
Продукти

Вие, деца, може бързо да се адаптира към вашите предпочитания и размер на главатаТой се предлага в приятни цветове, подходящи за всяка рокля и да е повод, такова като сватби, фестивали, снимки и т. е Подходящ за честването на Деня на независимостта, класации, тематични партита, ежедневни дрехи и др Лента за коса устойчива на плъзгане и ще бъде здраво закотвени на главата на вашите деца.Дизайн banta с изображение на националното знаме, изглежда сладък и очарователен.Описание на Тази красива лента за коса с лък и естествен модел на хартата определено ще направи вашата малка момиче по-очарователна и привлекателна в страната.Той е изпълнен в приятни цветове, подходящи за всяка рокля и да е повод, такова като на сватба, фестивали, фотография и т. Перфектен патриотичен аксесоар за класации и празнични тържества.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : плат.-Размер : около 40x20x1,5 см - Дизайн banta с изображение на националното знаме, изглежда сладък и очарователен.- Той се предлага в приятни цветове, подходящи за всяка рокля и да е повод, такова като сватби, фестивали, фотография и т. - Лента за коса устойчива на плъзгане и ще бъде здраво закрепена на главата на детето си.- Можете бързо да се адаптира към вашите предпочитания и размер на главата си.-Подходящи за отбелязване на Деня на независимостта, класации, тематични партита, ежедневието и т. В комплекта са включени 2 х превръзка на главата.

R

Продукти в категория