.

.

50 еднократна употреба кръгли палмови чаши - Купички с 2 грама по - Добре, от бамбук или дървени купички. Трайни, компостируемые и биоразградими Екологично Чисти калъ?

50 еднократна употреба кръгли палмови чаши - Купички с 2 грама по - Добре, от бамбук или дървени купички. Трайни, компостируемые и биоразградими

BGN 1.67
Продукти

?БИОРАЗЛАГАЕМАЯ, КОМПОСТИРУЕМАЯ и ДЪЛГОГОДИШНА АЛТЕРНАТИВА на ХАРТИЕНА ИЛИ ПЛАСТМАСОВА МИСКАМ; Тези за еднократна употреба чаши от палмови листа Арека имат красива естествен завършек и са идеални за наричат вечери, сватби, барбекю, конференции, рождени дни и всякакви други дейности, където се изисква прибори за еднократна употреба ?НАБОР от 50 БР. (50 мисок по 2 унции); Този набор от фрези много здрав и идеален за широк асортимент от салати и предястия, като кетчуп, горчица, сос барбекю, шоколадова талаш и т. Тези чаши, ще стане чудесно допълнение към всяко парти. ? ПРЕВЪЗХОДНО КАЧЕСТВО; Нашите чаши от палмови листа изцяло са изработени на ръка и се проверяват за липсата на влага, мухъл и други големи дефекти. Забележка : Текстура и цвят на чашата може леко да се различават от купата на миксера, тъй като това са естествени продукти.Може да се очаква естествения мирис на дланта.Ако в редките случай, вие не сте напълно удовлетворени от стока, моля свържете се с нас за да получите пълно възстановяване на парите. ?ЕТИЧНО ПОДБРАНИ И ПРОИЗВЕДЕНИ; Тези екологични купата напълно от ПАДНАЛИТЕ палмови листа, което не води до увреждане на дървета в процеса на производство.Освен това, ние сме горди, че работим единствено с неправителствена организация, занимаваща се с разширение на правата и възможностите на жените в Индия, като им умения за осигуряване на икономическа самостоятелност. ? ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ; За нашите продукти на стойност Better than Bamboo 100% гаранция за удовлетворение.Ако не сте доволни, моля свържете се с нас за да получите пълно възстановяване на парите.

R

Продукти в категория