.

.

Лопатка за пиклбола Комплект от 2 Висококачествени ракети за пиклбола от стъклопласт, 4 топки за пиклбола, 2 гривната на китката и 1 чанта през рамо, удобна дръжка с в?

Лопатка за пиклбола Комплект от 2 Висококачествени ракети за пиклбола от стъклопласт, 4 топки за пиклбола, 2 гривната на китката и

BGN 1.67
Продукти

** Набор от плешки за игра в марината ** В този добре подбран набор за игри в марината са включени 2 ракети, 2 на топка за игра на открито, 2 на топка за игра на закрито, 2 гривната на китката и 1 чанта за носенеБлагодарение на привлекательному дизайн и модерна технология, този комплект ще се превърне в идеален подарък за рожден ден, цветя, Коледа . е подходяща за всички възрасти и нива на квалификация, от деца до възрастни хора, от начинаещи до професионални играчи, мъже или жени.Можете да започнете да играете в солен топката със семейството / приятелите си, да кажем "не" на изолирани на социалния живот. ** Висококачествен Материал** Ножовете са изработени от дебела клетъчна полимерна ядро и предната страна от фибростъкло, което е най-честата комбинация на пазара.Лек и здрав, идеален материал за поглъщане на шум и вибрации. ** По-здрава ръкохватка, по-дебели огради ръб ** Ръкохватка ръкохватката и огради кантове от PVC укрепени, за да не се счупят при backswing и изстрел.Всички размери и тегло съответства на спецификацията USAPA, не се притеснявайте за издръжливост.Можете да бъдете сигурни, че ако срещнете някакви проблеми с качеството, ние бързо ще го оправим. ** Трайни и Отскакивающие Топки от кисели краставички** 2 26- топки от вътрешната дупката и 2 на топка от външната дупката на 40 дупки, всички са направени с добра издръжливост и способност за рикошету. ** Замислено * подаръци* Заедно с гребла и топки слагаме в чантата 2 спортни гривната на китката с добър впитывающим вещество.Можете да се избърсва потта от лицето по време на тренировка, за да ви е комфортно спортуване. ** Набор от плешки за игра в марината ** В този добре подбран набор за игри в марината са включени 2 ракети, 2 на топка за игра на открито, 2 на топка за игра на закрито, 2 гривната на китката и 1 чанта за носене.Благодарение на привлекательному дизайн и модерна технология, този комплект ще се превърне в идеален подарък за рожден ден, цветя, Коледа . е подходяща за всички възрасти и нива на квалификация, от деца до възрастни хора, от начинаещи до професионални играчи, мъже или жени.Можете да започнете да играете в солен топката със семейството / приятелите си, да кажем "не" на изолирани на социалния живот.

R

Продукти в категория