.

.

Безжичен звънец, Сменяем Комплект Врати разговори с Обхват на 650 Метра, 44 Обаждане, 5 Громкостей, Водоустойчив Звънец за Дома, Клас (Бял)

Безжичен звънец, Сменяем Комплект Врати разговори с Обхват на 650 Метра, 44 Обаждане, 5 Громкостей, Водоустойчив Звънец за Дома, Клас

BGN 11.87
Продукти

【МОДЕРНА технология за безжични радиоприемник】 Нашият безжичен звънец изработен от висококачествени микрочипове, които могат да осигурят впечатляващ дистанционна връзка 【44 МЕЛОДИИ 5 регулируеми нива на силата на звука, лесно можете да изберете от 44 мелодии, и им е лесно да забележите хора, включително и слабослышащим. 【Широк спектър от ПРИЛОЖЕНИЯ 】 Идеалният комплект за безжичен отвора на разговор е подходящ за къщи, апартаменти, училища, вили, офиси, складове, хотели, заводи, болници и т. 【Водоустойчиви И издръжливи на бутона】 Добри материали могат да предпазват от по-висока температура и смущения.IP55 водоустойчив и прахоустойчив, могат да издържат на всички видове лоши атмосферни условия, подходяща за използване на открито. 【Лесна инсталация】 Просто включете приемника към електрическата мрежа, поставяне на предавател на крилото обаждане на стената или на друго място с помощта на двупосочна лента или с винтове.Безжичен звънец е съчетан преди изпращане.Всички необходими аксесоари са включени в комплекта за лесен монтаж. 【МОДЕРНА технология за безжични радиоприемник】 Нашият безжичен звънец изработен от висококачествени микрочипове, които могат да осигурят впечатляващ дистанционна връзка. 【44 МЕЛОДИИ 5 регулируеми нива на силата на звука, лесно можете да изберете от 44 мелодии, и им е лесно да забележите хора, включително и слабослышащим. 【Широк спектър от ПРИЛОЖЕНИЯ 】 Идеалният комплект за безжичен отвора на разговор е подходящ за къщи, апартаменти, училища, вили, офиси, складове, хотели, заводи, болници и т. 【Водоустойчиви И издръжливи на бутона】 Добри материали могат да предпазват от по-висока температура и смущения.IP55 водоустойчив и прахоустойчив, могат да издържат на всички видове лоши атмосферни условия, подходяща за използване на открито. 【Лесна инсталация】 Просто включете приемника към електрическата мрежа, поставяне на предавател на крилото обаждане на стената или на друго място с помощта на двупосочна лента или с винтове.Безжичен звънец е съчетан преди изпращане.Всички необходими аксесоари са включени в комплекта за лесен монтаж.Кликнете върху отвора на приемника за разговор бутона "музика" и "сила на звука", заедно, след това ще светне led, и този път натиснете ни върху отвора на разговора, led ще подаде звуков сигнал веднъж, а след това натиснете клавиша за силата на звука", за да завършите обучението (можете да гледате видео за нашата връзка).

R

Продукти в категория