.

.

Спортни Ленти Wakauto, Дюза за Мини Съпротива за щанги, V-Образен Директно Захващане, Дръжка за Мини, Дюза за фитнес-мряна, Дръжка за Силов тренажор Със Стоманена Сърцев?

Спортни Ленти Wakauto, Дюза за Мини Съпротива за щанги, V-Образен Директно Захващане, Дръжка за Мини, Дюза за фитнес-мряна, Дръжка за Силов

BGN 2.67
Продукти

"Удобно захващане" - Ръкохватка T-bar row с няколко захватами е нескользящую гумена ръкохватка, която осигурява ергономична и безопасна сцепление по време на тренировка "Силен и издръжлив" - Т-образна ръкохватка изработена от здрава стомана, че въртящи редица мога да издържат по-голяма тежест. трайно покритие от черен прах, выдерживающее износване по време на упражнения. "Многопозиционная тренировка" - Вие можете да правите упражнения за мускулите на гърдите, корема, горната част на ръцете, кистевых грайфери, мускулите на шията и раменете. Всички видове разширени тренировки позволяват да изпълняват комплексните упражнения. "Безопасно използване на" гумена дръжка осигурява здрав захват по време на употреба.Висококачествен каучук, впитывающая потта, предпазва от изпотяване и плъзгане на дланта по време на употреба, като използването на по-безопасни. "Уни"- компактен и многофункционален дизайн ви предоставя най-доброто място за практикуване на фитнес и гъвкавост при изпълнение на различни упражнения.Той е много подходящ за занимания вкъщи и в салона.Описание на Този обект представлява дюза за фитнес с щанга.Полезен е за тренировка на тези мускули, като на гърба, ръцете, раменете, лактите и китките.Ще се нуждаете от аксесоари за културисти къщи и във фитнес залата.Характеристики - Цвят : черен - Материал : стомана - Размер : 63, 00 X35, 00 X8, 50 см / 24, 76 X13, 76 X3,34 инча - Компактен и удобен за переноске, можете да тренирате по всяко време и на всяко място.- Подходящ за занимания в дома спортни зали, спортзалах и тренировъчни клубове.- Може да се използва за тренировка на мускулите на ръцете, раменете и гърба.- Използва се висококачествена стомана материал за дълъг период на употреба.- Удобна и не плъзгаща дръжка, лесен и практичен за дневни тренировки.Комплектът включва 1x ръкохватка за захващане на мини.

R

Продукти в категория