.

.

Ротационен Тример за хартия TECHTONGDA, Дължина на разреза, 48 см, Нож за хартия с 2 Резервни остриета, Ъглова линия, Самозатачивающийся, Капацитет 8-10 Листа, Тример за харт?

Ротационен Тример за хартия TECHTONGDA, Дължина на разреза, 48 см, Нож за хартия с 2 Резервни остриета, Ъглова линия, Самозатачивающийся,

BGN 138.35
Продукти

@【ТОЧНО РЯЗАНЕ】~ Дължина на рязане : 48 см / 1200 мм; Ширина на подстригване : 12 см; Брой листа за рязане : 8-10 листа хартия с дебелина 80 г Този нож за хартия е оборудван с измервателна решетка и линията на ъгли, за прецизно рязане, което позволява да се режат под различни ъгли в зависимост от нуждите на клиента.Точни везни са удобни за рязане точно този размер, който е необходим. @【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】 ~ Основа от холоднокатаной стоманени плочи и алуминиеви водачи правят продукта по-стегната и издръжливи в сравнение.Подвижна магнитна линия на позициониране позволява прецизно изравняване на положението на рязане и рязане се извършва лесно. @【ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ】~ Мини гумени крака осигуряват стабилност при използване на работния плот.Острието е затворено в пластмасов корпус, което позволява сигурно и точно изрязване, осигурявайки перфектна линия и елегантен край, което е невъзможно да се постигне с помощта на обикновен нож. @【ДВУСТРАНЕН РЯЗАНЕ】~ Нож за хартия е оборудван самозатачивающимся и двупосочно режещ нож, който предлага автоматично заточване на острието и неговото дълголетие. @【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 ~Ротационен тример за хартия - чудесен инструмент за рязане на фотохартия, фолио, картички, стандартна хартия, картон, за украса, за хартия, за топло и студено ламиниране, тънки пластмасови дъски, тънък меден лист и т. Това е много добър избор за офиса и дома. @【ТОЧНО РЯЗАНЕ】~ Дължина на рязане : 48 см / 1200 мм; Ширина на подстригване : 12 см; Брой листа за рязане : 8-10 листа хартия с дебелина 80 г. Този нож за хартия е оборудван с измервателна решетка и линията на ъгли, за прецизно рязане, което позволява да се режат под различни ъгли в зависимост от нуждите на клиента.Точни везни са удобни за рязане точно този размер, който е необходим. @【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】 ~ Основа от холоднокатаной стоманени плочи и алуминиеви водачи правят продукта по-стегната и издръжливи в сравнение.Подвижна магнитна линия на позициониране позволява прецизно изравняване на положението на рязане и рязане се извършва лесно. @【ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ】~ Мини гумени крака осигуряват стабилност при използване на работния плот.Острието е затворено в пластмасов корпус, което позволява сигурно и точно изрязване, осигурявайки перфектна линия и елегантен край, което е невъзможно да се постигне с помощта на обикновен нож.

R

Продукти в категория