.

.

ACHVAC Подвижната полк с Кухненски Рафтове За Съхранение на Жп Полк за Съхранение Органайзер за Баня Двупластова Монтаж на Козметична Полк за Баня Кошница за съхране?

ACHVAC Подвижната полк с Кухненски Рафтове За Съхранение на Жп Полк за Съхранение Органайзер за Баня Двупластова Монтаж на Козметична

BGN 1.67
Продукти

Тази закачалка е против хлъзгане, мъниста в двата края на окачване, за да се предотврати падането на закачалкиДолният рафт осигурява допълнително пространство за кашони, обувки и ботфортов.Освен това, от двете страни има две куки, на които може да се мотае, шалове, шапки, чанти и т. ▲ 2 стелажи-организатор идеално се поставят върху кухненска маса с всички 3 начина на съхранение. ▲ Можете да регулирате багажник, за да получите най-подходящия режим за даденото помещение.Идеален за съхранение на подправки в бутилки, калай банки. ▲ Можете също така да съхранявате други кухненски принадлежности, като чинии, лъжици, дъски за рязане, по рафтовете, докато размерите им съответстват. ▲ Универсални стелажи за съхранение, отлична штабелируемая полк за спални, баня, тоалетна, офис и работния плот в кабинета.Тази закачалка е против хлъзгане, мъниста в двата края на окачване, за да се предотврати падането на закачалки.Долният рафт осигурява допълнително пространство за кашони, обувки и ботфортов.Освен това, от двете страни има две куки, на които може да се мотае, шалове, шапки, чанти и т. ▲ 2 стелажи-организатор идеално се поставят върху кухненска маса с всички 3 начина на съхранение. ▲ Можете да регулирате багажник, за да получите най-подходящия режим за даденото помещение.Идеален за съхранение на подправки в бутилки, калай банки. ▲ Можете също така да съхранявате други кухненски принадлежности, като чинии, лъжици, дъски за рязане, по рафтовете, докато размерите им съответстват. ▲ Универсални стелажи за съхранение, отлична штабелируемая полк за спални, баня, тоалетна, офис и работния плот в кабинета.Материал : метал Стил : скандинавски Начин на инсталация : без перфорация Популярни елементи : тъмен стил.

R

Продукти в категория