.

.

ZCX Чанта за пране на обувки и Чанта-мрежа, за да се грижи за обувките Чанта за пералня За пране на обувки Утолщающий Чанта за Дрехи Сушилня За Обувки Сушилня за обувк?

ZCX Чанта за пране на обувки и Чанта-мрежа, за да се грижи за обувките Чанта за пералня За пране на обувки Утолщающий Чанта за

BGN 1.67
Продукти

☆ Дизайн захващане на въжетоГорната конструкция на окачен на въжето, преносима, сушене и т. ☆ Вътрешен слой от експандиран памук, вградена конструкция от разпенен материал, който предпазва обувките от удар и увреждане на жена-вамп триене. ☆ метален цип, боя за изпичане на метални ципове, лесна за използване, щедра. ☆ Той е изработен от полиэстеровой тъкан, която е трайна и не повредится в перална машина. ☆ Може да се използва като багажник чанта за сортиране на пътнически неща, може да се предотврати кръстосаното заразяване на дрехи.Противоизносный защитен калъф, избягвайте куката за окачване на дрехи за веригата дизайн защитен своята практика за цип, ефективно предотвратяване на подвешивание дрехи на мълния по време на пране, противоизносный, здрав, запечатани линия за грижа за дрехите.Стандартно текстилни производство, единни тънка линия, не отрывающаяся, не открита линия метален цип, боя за изпичане на метални ципове, удобни за използване, лесен и щедра.

R

Продукти в категория