.

.

Играчка за котки, 2-Слойный Въртяща се Маса, Играчка-Топка за Котки с Перо, Играчки за Котенков, Интерактивна Играчка за Котки с Осем Интерактивни топки и Две Топки о?

Играчка за котки, 2-Слойный Въртяща се Маса, Играчка-Топка за Котки с Перо, Играчки за Котенков, Интерактивна Играчка за Котки с Осем

BGN 8.04
Продукти

【Уникален дизайн】:Този продукт е комбинация от котешки когтеточек и играчки за коткиВ сравнение с пластмасови играчки, тези играчки за коте, направени от дърво, което е силен и издръжлив, не ще да падне и да се разклаща, надеждност и стабилност, докато котенцата играят на топки. 【2-слойная пътека】: Тази детска играчка с топка за котки е проектирана с 2 нива на писти и 8 движещи се топки, за да привлече вниманието на коте! отгоре има 2 лъжички от сизал, които могат да стимулират желанието на котки ловуват, привличане на котки на отбиванию на топката (2 топчета от сизал произволен цвят). 【Поле За Котешки Драскотини】: Полюс-когтеточка за котки изработени от естествен сезал, за да отговарят на естествен инстинкт за вашите котки лазать и царапаться. отдолу има нескользящая тампон, така че тя не поцарапает на пола си. 【Играчка от пера】 : Играчка от пера със звънци за поддържане на активност на вашата котка.можете да го държи в ръка, за да подразнить котка, или да използвате присоску, за да го прикачите към пода. 【Лекотата на монтажа】 : Следвайте инструкциите, за да можете да компилирате и инсталирате в продължение на 5 минути, подходящ за няколко котки.Ако имате някакви въпроси или не сте доволни, моля кликнете върху името на нашия продавача "Уникални идеи за подаръци", а след това "задай въпрос". 【Уникален дизайн】:Този продукт е комбинация от котешки когтеточек и играчки за котки.В сравнение с пластмасови играчки, тези играчки за коте, направени от дърво, което е силен и издръжлив, не ще да падне и да се разклаща, надеждност и стабилност, докато котенцата играят на топки. 【2-слойная пътека】: Тази детска играчка с топка за котки е проектирана с 2 нива на писти и 8 движещи се топки, за да привлече вниманието на коте! отгоре има 2 лъжички от сизал, които могат да стимулират желанието на котки ловуват, привличане на котки на отбиванию на топката (2 топчета от сизал произволен цвят). 【Поле За Котешки Драскотини】: Полюс-когтеточка за котки изработени от естествен сезал, за да отговарят на естествен инстинкт за вашите котки лазать и царапаться. отдолу има нескользящая тампон, така че тя не поцарапает на пола си. 【Играчка от пера】 : Играчка от пера със звънци за поддържане на активност на вашата котка.

R

Продукти в категория