.

.

Zerodeko 5 бр. Декорация За Рамки Реколта Рафтове Метални Рамки За Снимки Офис Декор Реколта Фоторамка Модерно Изкуство, Занаяти Фигурки Стенни Скулптура Модерен Офис ?

Zerodeko 5 бр. Декорация За Рамки Реколта Рафтове Метални Рамки За Снимки Офис Декор Реколта Фоторамка Модерно Изкуство,

BGN 0.67
Продукти

Декор на работния плот : Уникален дизайн, изискан външен вид, елегантен дизайн и цвятТова е идеалното бижу за дома, да се радвате на тази статуетка.Черни плакати : ✨Красива, лека лукс и елегантност, които придават на вашия дом, дневна и работен плот художествен вид.Офис плакат : Този железен арт декорация за масата ще се превърне в подарък за нов дом, сватби, празници или други събития.Художествена рамка за снимки : Могат да се поставят навсякъде, както ви харесва, например, на рафта с книги, в шкаф за телевизора, на масата, в развлекателния център, в офиса. Черни книжарниците : Красива и щедра форма, новата форма е пълен с творчество, пълен с облекчено усещане.За украса може да се превърне в чудесен подарък на приятели, които обичат изделия от метал.Декор на работния плот : Уникален дизайн, изискан външен вид, елегантен дизайн и цвят.Това е идеалното бижу за дома, да се радвате на тази статуетка.Черни плакати : ✨Красива, лека лукс и елегантност, които придават на вашия дом, дневна и работен плот художествен вид.Офис плакат : Този железен арт декорация за масата ще се превърне в подарък за нов дом, сватби, празници или други събития.Художествена рамка за снимки : Могат да се поставят навсякъде, както ви харесва, например, на рафта с книги, в шкаф за телевизора, на масата, в развлекателния център, в офиса. Черни книжарниците : Красива и щедра форма, новата форма е пълен с творчество, пълен с облекчено усещане.За украса може да се превърне в чудесен подарък на приятели, които обичат изделия от метал.Пратката включва 5 х iron художествен орнамент Характеристики -Размер : 21,50 X14,60 X2,00 см/8,45 X5,74 X0 рамка за показване на изображения. -Материал : Желязо украса за маса -Цвят : черен сватбена фоторамка е Красива, лека лукса и елегантността, която придава на художествено усещане за вашия дом, хол и десктоп мемориална фоторамке. -Лесен за преносим движат, лесен за използване.Най-добрият избор за украса на помещения, елегантно изглежда настолна лавица за книги и шик. -Избор на подаръци за връчване на подаръци, като сватбен подарък, подарък за коледа, подарък за Свети Валентин, подарък за рожден ден и т. decoraciones para salas de casa.

R

Продукти в категория