.

.

DS. ОТЛИЧИТЕЛЕН СТИЛ Плъзгащи се Брави с ключ 6 Бр. Регулируеми Плъзгащи се Стъклени Врати-Брави От Алуминиева Сплав Плъзгаща се алуминиева Дограма, Брави за дома и о?

DS. ОТЛИЧИТЕЛЕН СТИЛ Плъзгащи се Брави с ключ 6 Бр. Регулируеми Плъзгащи се Стъклени Врати-Брави От Алуминиева Сплав Плъзгаща

BGN 6.93
Продукти

Се прилага за прозорците и вратите - Защитни брави за плъзгащи се врати са подходящи за водачи на височина над 1,5 см /0,6 инча, с дебелина не повече от 1,6 см /0,63 инча (не се отнася към средата на полето на прозореца, моля, проверете вашата горната водач, преди да закупят).Защитни брави - Тя защитни брави за плъзгащи се врати за дома и офиса, можете да запазите прозорци частично отворени или затворени, за да се избегне скрита опасност на това, че деца и домашни любимци, могат да влязат през прозореца.Трайни и устойчиви на корозия - Прислужници плъзгащи се прозорци са изработени от алуминиева сплав, трайни и устойчиви на корозия, за многократна употреба.Идва с пластмасови защитни тампони за предотвратяване на драскотини или щети на прозореца.Лесна инсталация - тази врата скоростна главният вход се затваря, за бързо инсталиране в 3 етапа.Никакъв инструмент или пробиване не се изисква.Размери (Д x Ш x В) : 3 cm x 2,4 см х 2.4 см/1,18 инча x 0,94 инча x 0,94 инча; пакетът включва : Брави за рамката на прозореца x 6; Шестостенни ключове x 6; Тампони x 4. Тези подложки за подпечатване от 2 теми с релефна текстура придават на вашите тортам и дома за печене уникален дизайн.Разточете тестото или глазура, готови за нанасяне на торти; Отгоре се разстила инструменти за украса на ръба на тортата текстурирани страна надолу и леко се поръсва със захар, с помощта на точилка за нанасяне на рисунката; Повторете за по-големи парчета, или се редуват две рисунки.Изтривалки с вкара текстура, произведени от хранително-пластмаса, гъвкави и трайни, те са безопасни и нетоксични за използване.

R

Продукти в категория