.

.

Ainmeys косата 13x4 Синтетични косми на дантели изкуствени перуки Бесклеевые изкуствени коси Предварително выщипанные къси боб перуки Бразилски директни човешки косъ?

Ainmeys косата 13x4 Синтетични косми на дантели изкуствени перуки Бесклеевые изкуствени коси Предварително выщипанные къси боб

BGN 3.33
Продукти

детайли на косата : Ainmeys Бразилски директни перуки-боб 13x4, перуки на дантели, къса перуки-фасул от човешки косъм с детски коса качество и предимство : мека и гъста, не спутываются, не хвърли, естествен цвят, може да се боядиса, се изправи, отбелены, завиты и рестайлингованы като вашата собствена коса, плойка безопасно. размер на косата : плътност 150%, избелени възли 10-16 сантиметра, като средният размер на шапки (22-22, 5 инча), с расческами и регулируеми джапанки, което ги прави подходящи за повечето хора и улеснява носенето. за Ainmeys : ние сме производител на базата на продавач, ние можем да ви предложим най-ниската цена при високо качество. всички наши продукти за коса, които ние продаваме, са изработени от наистина висококачествени човешки косъм.ако желаете друга дължина или друг стил, имаме професионален екип за следпродажбено обслужване.Моля, свържете се с нас свободно, ако имате някакви въпроси, моля, проверете своята електронна поща и пишете ми отговор.Доставка на косата : доставка в рамките на 1-3 дни ще бъдат доставени, бърза доставка.защо да изберете Ainmeys HAIR?. Всички дълги къдрави перуки на дантели, изработени Tong Mei Hair, на 100% се състоят от човешки косъм.Нашите перуки са преминали тестване на Националния център за контрол на качеството, средства за коса и продукти за грижа за косата.Може да се проведе тест за изгаряне, за да различи човешка коса от синтетични. Всички Перуки в напълно ново състояние.Моля, уведомете ни, ако сте получили използвани перуки, върнати от други клиенти.Моля, попитайте за безплатна замяна на.Защо Клиентите On може да се Получи на Стари стоките, когато той е посочен като Нов?.Както всички знаем, ще сложи край на продажбата на продукт, който е бил върнат на други купувачи, ако той е годен за продажба.Но понякога служителите на склад се проявяват тези повредени продукти или стоки втора употреба за продажба в грешка.И те могат тези продукти на клиентите след получаване на поръчката.Именно по тази причина можете да получите употребявани стоки, когато той фигурира в списъка като нови. Ако имате някакви проблеми. моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши и да ви осигури добър опит.

R

Продукти в категория