.

.

Лека нощ за подаръци за мама, Подаръци за Рожден Ден, Майка от дъщеря си и Сина си, Уникални подаръци Обичам Те за мама, Led лампа във формата на сърце за Деня на Майкат?

Лека нощ за подаръци за мама, Подаръци за Рожден Ден, Майка от дъщеря си и Сина си, Уникални подаръци Обичам Те за мама,

BGN 6.39
Продукти

【Най-добрите подаръци за майки】 лека нощ с топли думиТова е страхотен подарък за твоята най-добрата мама, която показва, колко силно обичаш и лелеешь си.Няма значение, че е на рожден ден, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, Ден на благодарността, Коледа. 【Смислени подаръци под формата на нощни лампи】 Творчески лека нощ, не прилича на нищо, което някога сте имали, е идеално за дарения, подаръци.Подходящ за всички видове събития, като хол, спалня, офис и т., 【Здрав】 е Изработен от неръждаема дебелото акрилни плоскости с ABS-в основата.Два начина на захранване - 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта) или USB кабел, можете да се свържете на осветление и хранене с помощта на зарядното устройство, КОМПЮТЪР, преносим компютър и всяко USB-конектор, 5 (с изключение на щепсела). 【Дистанционно и сензорно управление】 7 цвята с натискане на бутони, разположени в основата на лампата, 16 цвята, променливи с помощта на дистанционно управление (преди употреба отстранете прозрачната лента). 【Гаранция за удовлетворение】Ако по някаква причина не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси, свързани със стока и да поръчате, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема, докато не сте доволни.Дистанционно управление.Този нощна светлина създава по-добри условия за сън на майка ми, изразявам искрената си благодарност за нея.Всеки път, когато тя ще види, тя ще се почувства вашата любов.

R

Продукти в категория