.

.

1 бр. Метална Задържане дръжка с външна резба M10 *20-80 мм, Регулируема Дръжка, За да Завъртите на Затягане на Лост е подходящ за струг Packa Machine Tools (Цвят: M10 60-80 мм)

1 бр. Метална Задържане дръжка с външна резба M10 *20-80 мм, Регулируема Дръжка, За да Завъртите на Затягане на Лост е подходящ за

BGN 2.00
Продукти

Цвят : M10 60 80mmДръжка за закрепване на външни резби.Позиция корекция дръжки основно се използва за механични елементи за управление на локация, височина и т., Тази ръкохватка е предназначена специално, за да ъгъл на завъртане на лоста е бил ограничен поради недостиг на места.Материал от неръждаема стомана, устойчиви на корозия и износване.Особености : 100% Поемане на химикалки с външна резба Регулируема позиция корекция дръжки основно се използва за механични части управление локация, височина и т., Тази ръкохватка е предназначена специално, за да ъгъл на завъртане на лоста е бил ограничен поради недостиг на места.Материал от неръждаема стомана, устойчиви на корозия и износване.Област на приложение : опаковъчни машини, универсална машина за заточване на ножове, станочный инструмент, заваръчна техника, печатащи устройства, деревообрабатывающее оборудване, опаковъчни машини, красильное оборудване и т. Необходими част на машината.Употреба : Гардероба, чекмеджето, скрин, Гардеробприложения : Оборудване за строителната промишленост или на мебели за дома Материал : МеталЛцвет : ЧерныЙ10*20*80 mm (М * Дължина на конеца * Дължина на дръжката) 1pc M10 *25 *80 mm (М * Дължина на конеца * Дължина на дръжката) 1pc M10 * 32 * 80 mm (М * Дължина на конеца * Дължина на дръжката) 1pc M10 * 40 * 80 mm (М * Дължина на конеца * Дължина на дръжката) 1pc M10 * 50 * 80 mm (М * дължина на конеца * Дължина на дръжката) 1pc M10 * 60 * 80 mm (М * Дължина на конеца * Дължина на дръжката) 1 бр. 10 *70 *80 мм (М * Дължина на конеца * Дължина на дръжката) 1 бр. 10 *80 * 80 мм (М * дължина на конеца * дължина на дръжката) 1 бр. пакет включва : 1 бр. х писалка, за закрепване на външни резби Забележки : 1. Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, се допуска отклонение от 1-10 mm-за ръчно измерване.Имате 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван и не можем да издадем Спецификата на продукта : за да проверите за diy : дървообработване Сертификат : липсва Произход : Китай е Подходящ за : механични работни части, дефинирани локация, височина и т.

R

Продукти в категория