.

.

Блясък за устни Hulzogul Roll On Glitter, Червило-Балсам, Водоустойчив Червило-Глазура За устни, Безцветен Овлажняващ Лосион За устни, които се Грижат за устните и Поддържане ?

Блясък за устни Hulzogul Roll On Glitter, Червило-Балсам, Водоустойчив Червило-Глазура За устни, Безцветен Овлажняващ Лосион За устни,

BGN 2.57
Продукти

【Достатъчно хидратация】 Сачмен блясък за устни е богат на разнообразни хранителни и восстанавливающими съставки, ефект на грим, мек и удобен, той е напълно увлажнен 【Фина текстура】 Нашата глазура за устни е направена от чисти натурални съставки, има фина текстура, лека и мека и равномерно отговорност.Бъдете сигурни, че всяка от нашите блесков за устни е безвреден, и те могат да се ползват с доверие. 【Е подходящ за всички възрасти】 Блясък за устни Roll-On Lip Shiner е подходящ за всички възрасти, включително деца, възрастни, възрастните хора и т., Може да се прилага за сухи и напукани устни, за да запази сухи устните или устните на вашето семейство. 【Лесно да носите със себе си】 Този маслен гланц за устни с пайети малък, симпатичен и лесно да го носите със себе си.Може да се носи в джобовете си, сумочках и раници за овлажняване на устните си по всяко време по време на пътуване. 【Дизайн ролкови топки】 Този забавен блясък за устни с пайети е с дизайн ролкови сферични, който е много лесен за използване.Блясък за устни - необходимо допълнение към всеки набор от козметика. Безцветно масло за устни разполага с фина текстура, той лесно и меко и равномерно се разпределя. Водоустойчив балсам за устни е богат на разнообразни хранителни вещества и восстанавливающими съставки, ефект на грим-мек и комфортен, овлажняващ и богат, предотвратяване на сухота на устните. Балсам за устни, малък и лек, лесен за носене.Параметри : Име : блясък за устни в роли Нето обем : около 6 млупаковочный лист : 1 * масло за устни (случаен цвят) Забележки : поради ефекта На осветлението и ъгъла на стрелба продукт се различава по цвят, моля, разберете.Поради ръчно измерване съществуват отклонения в размера на продукта.

R

Продукти в категория