.

.

6 Листа Червеникаво-Кафява, Завързана на Татуировка-етикети, Водоустойчив, Комплект за Татуировки с Къна, Загадъчна Секси Цвете Мандала, Временни Татуировки за Жен?

6 Листа Червеникаво-Кафява, Завързана на Татуировка-етикети, Водоустойчив, Комплект за Татуировки с Къна, Загадъчна Секси Цвете Мандала,

BGN 4.26
Продукти

【Превъзходно качество на】 Изработени от безопасен и водоустойчив материал, тези татуировки с къна са подходящи за всички над 6 годиниТе могат да бъдат носени върху някоя част от тялото ви и гарантират дълъг износване. 【Уникални модели】 В комплект с 6 различни дизайни, лейси татуировочная стикер с кафяв цветен модел на мандала, която се подчертават вашият чар и чувственост и е идеална за украса на тялото си. 【Лесно нанасяне】 Нашата татуировка с къна на самозалепващи и се отстранява, просто следвайте приложените инструкции, за да нанесете само за няколко секунди и да се отстрани лесно с помощта на бебешко олио. 【Универсални Поводи】 Е идеален за всички поводи, като Хелоуин, парти по случай рождения ден, клубове, карнавали, сватби, музикални фестивали и на танци, басейни и плажове. 【Пълно удовлетворение】 В малко вероятния случай, ако не сте напълно доволни от покупката си, нашият екип поддръжка на клиентите на разположение 24/7, за да помогне да си осигурите пълно удовлетворение.Параметри : Тип на продукта : Временни татуировки с къна Размер на листа : около 5,8 * 8,2 инча Основен цвят : кафяв на Помещение и включва : 6 листа стикери Как да използвате : 1. Изберете място за вашата татуировка и се уверете, че кожата ви е суха, чиста и без масло. Изрежете татуировка колкото се може по-близо до ръба. Махнете прозрачния лист и се прилагат татуировка с къна с лицето надолу върху кожата. Намокрете хартията е влажна кърпа или гъба и изчакайте 30 секунди. Внимателно отодвиньте хартия, за да видите, дали перенеслась татуировка.Ако не, натиснете на него още малко.Избягвайте усукване или разтягане на кожата, докато татуировка, не се втвърдява.Как да деинсталирате : Просто намокрете татуировка масло за тяло, зехтин или спирт за около няколко минути, след това соскребите.

R

Продукти в категория