.

.

Minsong Модерен Кожена Раница за Памперси, Портфейл за жени, Чанта за Памперси за Малки Момчета и Момичета с Пеленальной Възглавница, Колани за детски Колички (кафяв)

Minsong Модерен Кожена Раница за Памперси, Портфейл за жени, Чанта за Памперси за Малки Момчета и Момичета с Пеленальной

BGN 28.49
Продукти

?[ Moms New on-the-go ] Помести всичко, от което имате нужда, в един чувал!Тези раници чанти за памперси - истинска палка-жезъл за всеки зает майка, която е винаги на път ?[Напълно функционален 1 х промяна на мат; 2 х колани за детски колички.Тази чанта за памперси - чудесен подарък за детското шоу за родителите.Също така е идеален подарък за Деня на благодарността, Коледа, Ден на майката и т. ? [100% удовлетворенный инструменти] ние се надяваме, че ще останете доволни раница за памперси, но ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, или имате някакви проблеми с поръчката, моля, любезно моля, уведомете ни, ние сме щастливи да ви предоставят услуга по ваш въпрос, отговорът ще бъде направена в рамките на 24 часа и безплатна замяна на грешно изпратен продукт или повредени стоки. ?[ Moms New on-the-go ] Помести всичко, от което имате нужда, в един чувал!Тези раници чанти за памперси - истинска палка-жезъл за всеки зает майка, която е винаги на път. ?[Напълно функционален 1 х промяна на мат; 2 х колани за детски колички.Тази чанта за памперси - чудесен подарък за детското шоу за родителите.Също така е идеален подарък за Деня на благодарността, Коледа, Ден на майката и т. ? [100% удовлетворенный инструменти] ние се надяваме, че ще останете доволни раница за памперси, но ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, или имате някакви проблеми с поръчката, моля, любезно моля, уведомете ни, ние сме щастливи да ви предоставят услуга по ваш въпрос, отговорът ще бъде направена в рамките на 24 часа и безплатна замяна на грешно изпратен продукт или повредени стоки.Раница, специално предназначени за родители, които искат да носят със себе си всичко най-необходимо за бебето, като пелени, мокри кърпички, бутилка и дрехи, и при това да изглежда модерен.Чанта обикновено има множество джобове и отделения за организацията и лесен достъп до теми.Пратката включва : . 1 х раница за памперси. 1 х станция за смяна на пелени. 2 Х колани за колички.

R

Продукти в категория