.

.

Подмяна на захранващия за една солна лампа Aiwode, Отточна тръба на шарнирна връзка прекъсвач на контакта на крушката E12, включени в списъка на UL, за лампи от гималайск?

Подмяна на захранващия за една солна лампа Aiwode, Отточна тръба на шарнирна връзка прекъсвач на контакта на крушката E12,

BGN 1.33
Продукти

1В комплекта кабел с защелкивающейся съединителя се използва защелкивающаяся пружина, която позволява лесно фиксиране на контакта в отверстии с диаметър 1 инч. (Основание за канделябра) Гнездо E12, е в списъка на UL, изчислено на основната лампа с мощност до 75 W 125В и е метална облицовку за положителен контакт с лампа. Вграден превключвател на предавките осигурява лесно включване/изключване (125 VAC/3 A, 125 VAC), той е одобрен от CSA и е сертифициран BG. Клас на щепсела е поляризирана включете стандарт на САЩ NF-201 с две фоно свещи и гласове във форма на кабел.Въртящ се кабел с дължина 6 метра, е в списъка на UL, тел SPT-1. Този набор от светлинни кабели е идеален за осветяване на керамични къщи, дърво или друг поделочного на проекта.Ние предлагаме гаранция 1 година при нормална употреба за всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 1、 Внимателно стиснете метални уши върху гнездото и поставете гнездо в дупка с диаметър 1 инч. 2、 Вкрутите крушка E12 (макс. 3、 Поставете щепсела в контакта. 4、 Управление с вграден ключ, въртяща се кръгла диск в посока на стрелката на превключващите. 1、 Моля, изключете захранването преди да започнете работа. 2、 Инсталирайте и използвайте този продукт, моля, в зависимост от вашите местни електрически нормите и правилата. 3、 Моля, обърнете внимание, че този комплект от кабели, предназначени са за употреба само в помещения и не е предназначен за употреба във влажни помещения.

R

Продукти в категория