.

.

Бял френч-преса за нокти, Къси, Квадратни режийни ноктите с Кристали във формата на Снежинки, Режийни Ноктите Телесно-Розов цвят, Пълно Покритие, Лепило за Ковчег, И?

Бял френч-преса за нокти, Къси, Квадратни режийни ноктите с Кристали във формата на Снежинки, Режийни Ноктите Телесно-Розов цвят, Пълно

BGN 3.63
Продукти

【Съдържанието на опаковката】 24 бр режийни нокти с френски връхчета + 1 пила за нокти + 24 бр желейных лепилни етикети + 1 алкохолни вата + 1 дървена пръчка(Устойчивост желейного лепило не е толкова добра, като течно лепило, но той позволява да се използват надземната ноктите многократно.Моля, използвайте подходящия лепило в съответствие с различните сцени). 【Сигурност и защита на околната среда】 Тези кратки квадратни накладки за нокти са изработени от висококачествени здрави материал ABS, нямат дразнещ мирис, по-лъскава, им е трудно да се прекъсне, те няма да навредят на човешкото тяло или ноктите, и можете да ги използвате с доверие. 【Лесно се нанася】, Вместо да губите много време и пари в маникюрном салон, вие можете да смените стила на своите нокти за 15 минути, по всяко време и на всяко място.(Режийни ноктите продължават по-дълго, ако вие, почистете ги преди употреба и избягвайте попадане на вода в рамките на първия час носене). 【Идеален подарък】 Набор изкуствени нокти с кристали - прекрасен подарък за жени.Можете да го дари своята майка, приятелка или сестра и други хора, които обичате.Подходяща за партита, абитуриентски балове, тържества и срещи и т. 【Гаранция за обслужване на】 се Стреми да ви осигури качествено покритие на ноктите.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема и се погрижат за вас.Моля, пишете ни, ако сте получили грешен продукт.Параметри : Тип на продукта : Френч-наставка на ноктите, Количество : 24 бр Квадратни режийни ноктите са 12 различни размера, които са подходящи за всеки пръст Характеристики : 1. Наставка на ноктите е лесна за използване, за да завърши маникюр изисква само няколко минути. Режийни ноктите с пълно покритие, изработени от материали с добро качество, не вредят на вашето здраве. Акрилни нокти могат лесно да бъдат премахнати и подпилить всякакви дължини и форми, които ви харесват. В комплекта изискани режийни нокти включва безплатен желейная дъвка.Как да използвате : 1. Изберете етикет, ноктите са с правилния размер за всеки пръст. Внимателно отполируйте ноктите и режийни ноктите на нашата безплатна пила за нокти, за нокти, за да се постигне по-добър баланс. Почистете ноктите с памучен тампон със спирт и изчакайте, докато ноктите да изсъхне, преди да преминете към следващата стъпка.

R

Продукти в категория