.

.

Hetto Кафява лента за коса разширения Директен # 4/18 Тъмно кафява Осветление с пепельной блондинка 20pcs 18 Инча, 50 грама Плюс Микро-Перли За Удължаване на Косата Руса 18 ин?

Hetto Кафява лента за коса разширения Директен 4/18 Тъмно кафява Осветление с пепельной блондинка 20pcs 18 Инча, 50 грама Плюс

BGN 55.79
Продукти

1 Косата Hetto е изпълнено от 100% човешка коса Remy.Не спутывается, не пада много козина, мека, тъй като вашата собствена коса. Гъсти, дишащи и удобни.Ултра гаранция за качество, не се безпокойте. Колкото е по-дълга косата, толкова по-тънки ще бъде върха на косъма. Може да са поставени на косата.Отговарят на вашите нужди в носенето на различни прически. Измийте косата с топла вода и мек шампоан.Използвайте балсам за коса, за да се удължи срока на използване на наращенных на косата.Не се препоръчва да използвате сешоар, оставете косата да изсъхне по естествен път. ▶Предимство на газа изграждане на◀лентово удължаване на косата - едно от най-популярните средства за удължаване на косата, тя не спутывается и не се разпада.Лесно се маже и по-неусетно.Нанесете го по метода на "сандвич" и се загрява в продължение на няколко секунди, той ще се превърне в по-устойчиви!.Натрупване на човешки косъм Hetto : най-доброто решение за лоша прическа или проблеми изтъняване на косата.Можете да променят своя стил на воля, без да харчите твърде много време.Лесно придайте обем на косата, направете всички опашка, кок или "конска опашка" по-обемни и естествени.

R

Продукти в категория