.

.

Абразивная хартия Xucus, 4 бр., Разнообразна опаковка за шкурка с дозатор, Абразивная лента за декориране на дома, в опаковка, Градина, Ново 2019 г. - (Идва от КИТАЙ)

Абразивная хартия Xucus, 4 бр., Разнообразна опаковка за шкурка с дозатор, Абразивная лента за декориране на дома, в опаковка,

BGN 0.67
Продукти

Кораби от : КИТАЙ 100% ново най-високо качество.Кутия за сухо мат, колан, устойчив на абразия пясък каишка, мека пясъчната плат, найлон отзад, не се разтяга.Може да се подстригва до необходимата дължина по желание, за да не причинят ненужни отпадъци.Подходящ за фино шлайфане и полиране на метал, алуминий, мед, твърда дървесина, синтетични материали и т. на Корабите от КИТАЙ. 100% ново най-високо качество.Кутия за сухо мат, колан, устойчив на абразия пясък каишка, мека пясъчната плат, найлон отзад, не се разтяга.Може да се подстригва до необходимата дължина по желание, за да не причинят ненужни отпадъци.Подходящ за фино шлайфане и полиране на метал, алуминий, мед, твърда дървесина, синтетични материали и т. 40582 Gardening доставя абразивную хартия, 4 бр. шкурка в опаковка с дозатор Характеристики : 100% ново с високо качество.Кутия за сухо мат, колан, устойчив на абразия пясък каишка, мека пясъчната плат, найлон отзад, не се разтяга.Може да се подстригва до необходимата дължина по желание, за да не причинят ненужни отпадъци.Подходящ за фино шлайфане и полиране на метал, алуминий, мед, твърда дървесина, синтетични материали и т. В опаковка четири тома, четири размери : 150#, 240#, 320#, 400#, размер на всяка ролка : 25 мм, широчина-6 метра спецификации : Размер : 130 mm x 93 mm X 93 mm Материал : подплата от найлон Цвят : както е показано Забележка : Уважаеми клиенти, защото От светлинни ефекти, яркостта на дисплея, измерване на ръка и т., цвят и размер между фотография и текущия проект могат да се различават леко.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Комплектът включва : 1 комплект няколко абразивни роликовwindow.admin Account Id=229135917.Характеристики на продукта : за да проверите за diy : дървообработване по индивидуална заявка : Номер на модел : 2019 Тип : за Опесъчаване хартия Тип 1 : Комплект за изваждане на винтове 2 : Счупена корона с шестигранным опашка Hss3 : Спасяване винт за удаления4 : Набор от сверл5 : лесно се премахват 6 : Удалитель болтове Удален7 : Повреден двустранно тренировка 8 : Ръчни Инструменты9 : Къща и Сад10 : Смесители.

R

Продукти в категория