.

.

Чук CORWIN PH510, която работи на сгъстен въздух пневматичен чук за дланта (инструмент от мека пластмаса плюс 5 накрайници etra)

Чук CORWIN PH510, която работи на сгъстен въздух пневматичен чук за дланта (инструмент от мека пластмаса плюс 5 накрайници etra)

BGN 1.33
Продукти

➢ [Широко приложение] : Идеален инструмент за ремонт на каросерията, печат на плоскости, ламарина на автомобила, монтаж на пластмасови вложки, инсталиране на дюбельных щифтове, шипове на екрана, затягане на шипове за заливане наем /гуми паста / кожена повърхност /дървени картиОтличен за отстраняване на малки части, изрязани с лазер. ➢[Уникални характеристики] : висока честота на 1000 удара в минута изключва възможността за увреждане на работната повърхност, малка размери на корпуса не се нуждаят от работната междина и лесно достигат до тясното пространство, отлична комбинация от мощност, повишава ефективността на работа, ергономичен дизайн за задържане на дланта намалява умората от работата.Използвайте като автоматично чук пневматичен ръчен чук или пневматични скоростно чук. ➢[Операция] : Един удар с чук : Леко постукивание на върха на чук за събиране на реколтата и незабавно отделянето на детайла ще се изпълни един удар на чук.Многократни удари с чук : Леко постукивание върха на чук за събиране на реколтата и дълготрайна лесно надавливание на детайла осигуряват непрекъснат удар с чук. ➢[Технически характеристики] : Компактен размер-подплата с диаметър 35 мм, височина на корпуса на 4 инча, тегло 1 кг; честотата на инсулт 1000 удара в минута; Работно налягане на въздуха 25-125 паунда на квадратен инч, Произведени в съответствие с индустриалните стандарти за удължаване на живота на инструмента, направено в Тайван. ➢Е оборудван с 6 топчета чук с различна твърдост : 1) Алуминий * 1; 2) Стомана * 1; 3) Черен (вече е) - средно твърда пластмаса * 1; 4) Жълто - солидна пластмаса; 5) Син - мека пластмаса; 6) Червен - ультрамягкий пластмаса. Лесно изваждайте детайли с раздели от гнездата за лазерно, плазмено или водоструйни.Автоматично задевание панели на каросерията. Инсталиране на вещества. шипове на екрана.Малък размер на корпуса с превъзходна комбинация от мощност и ергономичност градинарски функции.Тампон не запушва детайла.Просто включете shop air.Компактен, може да се използва в тесни пространства. По избор се предлагат подложки от различни материали с различна твърдост.Най-меката на уплътнението.Мека пластмаса уплътнение.Пластмасов уплътнител със средна мекота.

R

Продукти в категория