.

.

Макси рокля с Цветен Модел За Момичета WOCACHI, рокличка с къс ръкав и Принтом За Малки Момичета, Детски Рокли, Укороченная Дрехи, Леки Рокли с Подсолнухом, Гащеризони, ?

Макси рокля с Цветен Модел За Момичета WOCACHI, рокличка с къс ръкав и Принтом За Малки Момичета, Детски Рокли, Укороченная Дрехи, Леки

BGN 3.03
Продукти

Само ръчно пране ?МАТЕРИАЛ? : Тази летни дрехи за малките момичета е изработена от смес на памук.Лятна рокля на принцеса за момиченца от висококачествена, изключително мека и дишаща материя.Отлично рокля на 1 рожден ден за малки момичета рокля midi за малки момичета, лятна рокля без ръкави за малки момичета, лятна плажни дрехи за малките момичета, плажна рокля за момичета от 3 години. ?ДИЗАЙН? : Най-рокля с подсолнухом за малки момичета!Без ръкави, еластично, на тънки спагети презрамки, с флорални принтом, слънчогледи / ананас, рокля midi, поли и пачки, сарафан за малки момичета, сарафан midi за малки момичета рокля с ананас, сладък сарафан с принтом за момичета от 2 години, сарафан на спагети презрамки, сарафан с цветен печат за малки момичета. ?РАЗМЕР? : Летни рокли / костюми за малките момичета, за малки момичета.Рокли midi за малки момичета, летни облекла за момичета, рокли принцеса с цветя модел, ежедневна рокля за малки момичета, всекидневни сарафан за малки момичета, лятна рокля без ръкави от 1 до 6 години, рокля на принцеса за рождения ден за малки момичета, подаръци за рожден ден, за малки момичета, сарафан принцеса. ?СЛУЧАИ? : Рокля-пакетче принцеси за деца, идеална за 1-ви рожден ден и ежедневни ежедневни облекла, дрехи за игри, празнични премени, елегантни партита.Беше първото ми рокля на принцеса за рождения ден.Освен това е чудесен подарък за 1-ия ден от раждането на детето.

R

Продукти в категория