.

.

Комплект чаени чаши Yardwe 1 комплект за Чай прибори От Традиционния Бял Порцелан, чисти Чаени Чаши, Чиния Фу и Голяма Декоративна супа от супник с Цветове капак в ретр?

Комплект чаени чаши Yardwe 1 комплект за Чай прибори От Традиционния Бял Порцелан, чисти Чаени Чаши, Чиния Фу и Голяма Декоративна

BGN 36.24
Продукти

Мини-чаши за десерт : Тази керамична чаша подходяща за хора, които обичат чаена церемония, тази чаша - добър избор за приготвяне на чай с дупкиЧаша за следобеден чай : Керамична чаша за чай с капак и блюдцем подходящ за готвене на жасминового чай, зелен чай, чай,. : приемане на гости или чай в кръга на семейството, за да се докаже една чаена култура с китайски характеристики.Чаена чаша Tureen : Изработени от висококачествен керамичен материал, чаена чаша удобен и практичен за по-дълга употреба.Керамични чаена чаша : на Повърхността е гладка, а качеството на изработка внимателно, тази чаена чаша е предназначена за използване.Списък на пакетите 1 x чаша за чай 1 × на кутията 1 × Чиния Характеристики -Размер : 10.01 X3 керамична чаша за чай. - Керамични чаена чаша е изискан модел, изработка на производство.А чаша е предназначена за използване в домашна чаена чаша. - Изработена от керамични материали, креативна чаена чаша може да послужи като основа за вашия продължително използване на декоративни чаени чаши. - Керамична чаша за чай притежава изискан дизайн, тя е красива и практична, може да се превърне в подарък за фен на китайски чай. - Керамична чаша за чай с висока температура на печене се отличава с елегантност и щедростта на вид от бели азиатски чаени чаши. -Цвят : практически чаена чаша, различни цветове - Сложна и проста чаена чаша с цветен модел, равномерно оцветени, което ви позволява да погали чаша с мляко. -Материал : Керамика чаена чаша Информация за продукти : Зелена чаена чаша-пиала Вие сте в търсене на креативни, , една чаена чаша?Търсите солидна чаена чаша, която е в състояние да продължи ви за дълго време?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата изящна традиционна керамична чаена чаша трябва да отговарят на вашите нужди.

R

Продукти в категория