.

.

Пробната, Пробната на Магазин за Дрехи Съблекалня Проста Свалящ се Съблекални за Преобличане Спестяване на пространство Кацане Пътека Поставка за дисплея с Метал?

Пробната, Пробната на Магазин за Дрехи Съблекалня Проста Свалящ се Съблекални за Преобличане Спестяване на пространство Кацане

BGN 52.27
Продукти

? Мобилни dressing room : тази преносима дрешник е подвижна и лесно да се събератПо този начин, дрешник лесно се движи и може да бъде инсталирана навсякъде е необходимо. ? Обхват : стилен и семпъл стил, подходящ за магазини за дрехи, молове, офиси и т., в същото време е много подходящ за използване на открито във временни тоалетни и в извънредни ситуации. ? Лекотата на монтажа : здрава конструкция, всички компоненти и скоби пречат разклаща и повреда на оборудването по време на транспортиране и използване, лъскав до куката, по-гъвкав, лесно се простира, удобен за използване. ? Квадратна пробната Големи размери : 80x80x200 см, 80x100x200 см, 100x100x200 см, могат да се настанят 3-4 човека едновременно, което го прави по-удобни за употреба. ? Здрав материал : Използвайте висококачествена метална стоманена тръба с превъзходна устойчивост!Сгъстено оцветяване на тъкани осигуряват неприкосновеността на личния живот и личното пространство. ???????????? Характеристика : -Тежкотоварни рамка, изработени от висококачествени стоманени тръби, притежава отлична устойчивост!-Лесен за сглобяване.Лесно се движи - компактно съхранява, когато не се използва, спестяване на място.・В просторния вътрешен лесно се променят.-Плътни щори защитават вашата личния живот!・Много добре приет на снимачната площадка!-Голям успех в най-различни сцени, като например дейности, развлечения, изложбени зали, магазини и т.! Размер на съблекалнята : 80x80x200 см, 80x100x200 см, 100x100x200 см Тегло : 9 кг 11 кг комплектът включва : Плътна завеса x 1 метална рамка x 1 (черно) метална кука и контур пълнеж : Метална рамка, опаковани по секции, не се нуждае от износване и лесна за сглобяване.???????????? Отзиви на купувачи за нашите продукти : Отличен кабина за преобличане за фотосесии, съблекалня на басейна!Здрава тъкан, през която нищо не се вижда!Сверхпрочная и добре проектирана машина с много добро качество!.

R

Продукти в категория