.

.

Скоба за Удължаване на косата с Дължина 20 Инча, Вълнообразни Къдрава Коса за Тънка коса, 4 бр., Синтетични Скоби за удължаване на косата в цялата Глава (Balck Mix Забавно)

Скоба за Удължаване на косата с Дължина 20 Инча, Вълнообразни Къдрава Коса за Тънка коса, 4 бр., Синтетични Скоби за удължаване на косата

BGN 0.33
Продукти

?【Естествено удобство】: В сравнение с традиционните наращенными коса, тази шнола за удължаване на косата се фиксира с помощта на BB-щипки, които могат бързо да се увеличи дължината и обема на косата в продължение на 2 минути, което прави прическата по-буйни, модерен и естественаВ същото време може да направи различни прически, като на шиш или конские опашки. за удължаване на косата】: общо тегло : 212 грама / 0,46 паунда, всяка шнола за коса 4 бр. в комплект за изграждане включва : 2 бр. х 2 уточных на скоба ширина 5 см; 1 бр. х 3 уточных на скоба ширина 6 см; 1 бр. х 4 уточных на скоба ширина 7 см.Можете да се разпространява на клипове по различни управления в зависимост от обема на вашата коса. (Ако смятате, че натрупването на твърде тежко, можете да намалите броя на елементите, които носите, или нарязани на дължина, комфорт - това е най-важното). ?【Многофункционални аксесоари САМ】: щипки за удължаване на косата може да се носи по различни поводи, например, за специални поводи като сватби, вечери, партита или всеки ден. Използвайте по-светъл цвят за тъмна коса, за да създадете ефекта на светлина, или използвайте по-тъмен цвят за светли косми, за да се постигне ефект омбре, за да помогне за повишаване на вашата прическа.Косата също е добър избор за подарък. ?【Съвети за грижа】: За разлика от естествено отглеждани на косата, без захранване, 20-цолови синтетични косми, наращенные 20 инча, са склонни да станат сухи, заплетени и скрученными.Можете да намажете косата с масло или се поръсва с малко вода, търпеливо и бавно гребен на гребен с широки зъбци от главата до опашката и да се избегне използването на висококачествени електроуреди.Освен това, редовното почистване и ресането ще помогнат да се запази дълги наращенные косата рециклирани. ?【Разлика в цвета и сервизно обслужване】: Всички наращенные коса с клипс, приети в естествената си форма.Заради такива проблеми, като осветление на снимане, цвят и яркост на екрана, могат да се наблюдават малки разлики в цвета между изображението на продукта и реалното цвят, което е често срещано явление.Ако това не ви харесва, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще осигурим пълно възстановяване на сумата или замяна в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория