.

.

Charmoly Подаръци на 21-ия рожден ден на Жени, най-Добрата Приятелка, Дъщеря, Забавен Подарък за 21-Годишния Рожден ден за Нея, Принцеса 21, Скъпа Косметичка, Празнувайте дв?

Charmoly Подаръци на 21-ия рожден ден на Жени, най-Добрата Приятелка, Дъщеря, Забавен Подарък за 21-Годишния Рожден ден за Нея, Принцеса

BGN 5.99
Продукти

【Прекрасни подаръци】 Теплопередающая печат, гладка като кълцане на кожата и водоустойчив печат, печат на изображения ярък и ясен, ярък цвятПразнувайте щастлив 21-ия рожден ден.Добре обмислена идея за подарък за дъщери, внуци, сестри, племенници, най-добър приятел, приятелка, най-добрата ти приятелка, на съседката по стая, колеги, семейство и т. 【100% памучно платно】 материал 16 унции лек, издръжлив и здрав, на допир калъф е много качествен. 【Размер】 Ширина 9 см х височина 7 см x дъното 2.6 инча, добър размер за пътна козметични чанти.Светкавица сверхпрочная, а не евтина и хлипкая. 【Грижи】 Ръчно пране, за почистване на петна мек сапун и вода. 【За многократна употреба】 Хранителни стоки хлопчатобумажный платно за ежедневна употреба.Забавен подарък, чанта-портфейл, чанта-тоут, чанта-калъф за момичета на 21-ия рожден ден.Материал : 16 унция на 100% futon платна, много здраво материалразмер : 9 "Широчина x 7" Височина x 2,6"в Дъното на Печат на изображения : теплопередающая печат, гладка като кълцане от кожата, и водонепроницаемое покритие, печат на изображения ярки и ясни, наситени цветове. Светкавица : Накрайник светкавица сверхпрочная и не са евтини, а тънка светкавица, със сигурност ще устои на ползване.Можете да попълните чанти стоки от първа необходимост за грижа, шоколад, картички и множество предмети от първа необходимост, това е не само косметичка.ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК за 21-ви РОЖДЕН ден - най-Добрите подаръци учудват и радват на щастлив получателя.Супер сладък подарък за сестра, подарък за рожден ден племяннице, подаръци майка на дъщеря, подарък на майка ми за момиче, подаръци баща на дъщеря, подарък папиной момиче. семеен, подходящ за благодарността, коледа, подарък за великден, деня на майката, Хелоуин, ден на благодарността, нова година, подарък за края на годината, подарък за Свети Валентин " . Удовлетворение на нуждите на клиентите-това е нашето желание, ако не сте доволни, след това връщане на клиента или на подаване на поръчка за замяна, зависи от вас.Не се колебайте, резервирайте още сега! ~ .

R

Продукти в категория