.

.

Homoyoyo 1 бр. Бельевая Въже за помещения, Въжета За Окачване на Дрехи, аксесоари За Баня, Въжета За Окачване на Дрехи, Линия За Сушене на Дрехи Без Перфорация, Златна Сте?

Homoyoyo 1 бр. Бельевая Въже за помещения, Въжета За Окачване на Дрехи, аксесоари За Баня, Въжета За Окачване на Дрехи, Линия За Сушене

BGN 40.70
Продукти

ПРИБИРАЩ ВЪЖЕ за БАНЯ - за закачане на мокри бански костюми, детски дрехи, деликатни неща, които не могат да се сушат в колатаБЕЛЬЕВАЯ ВЪЖЕ за помещения - едно чудесно допълнение към всеки дом, хотел, частен сграден на открито, пералня.ВЪЖЕ за ЗАКАЧАНЕ на ДРЕХИ - перфектният аксесоар за вашето семейство и удобства.Добър избор за разширяване на използването на банята или на балкона.АКСЕСОАР за БАНЯТА - е много лесно да се отдръпва, ако трябва да се махне въжето обратно в калъф за лесно съхранение.ВЪЖЕ ЗА ОКАЧВАНЕ на ДРЕХИ - Направена от материал, предназначен за продължителна употреба.Пратката включва 1 х Въжето за дрехи Характеристики -Размер : прибл.3x6 см въжета за окачване на дрехи. - Материал : ABS, бельевая въже от неръждаема стомана. - Цвят : Златно въже за окачване на дрехи. - Произведен от материал за продължителна употреба, аксесоари за баня. - Отлично допълнение към всеки дом, хотел, в помещения и на открито, убирающаяся въже за баня в пералнята. - Перфектният аксесоар за вашето семейство и удобства.Добър избор за разширяване на използването на банята или на балкона. - за закачане на мокри бански костюми, детски дрехи, деликатни неща, които не могат да се сушат в колата. - Много е лесно да се отдръпва, ако е необходимо преместване на въжето обратно в калъф за лесно съхранение.Описание на продукта Аксесоар за баня е Много лесно да се отдръпва, когато е необходимо, за да махнете въжето обратно в калъф за лесно съхранение. прибиращ въже за баня е Отлично допълнение към всеки дом, хотел, на закрито и открито, пералня.бельевая въже за закачане на мокри бански костюми, детски дрехи, деликатна, която не може да изсъхне в колата. въже за окачване на дрехи, е Направена от материал, предназначен за продължителна употреба.

R

Продукти в категория