.

.

Обяд-бокс за деца, Bento-обяд-бокс за момчета и момичета, Контейнери за училищните обеди за деца, 5 офиса, Опаковане плодови закуски за пикник на открито, запечатани, ус?

Обяд-бокс за деца, Bento-обяд-бокс за момчета и момичета, Контейнери за училищните обеди за деца, 5 офиса, Опаковане плодови закуски

BGN 2.80
Продукти

Връща дали детето ви е у дома с недоеденной кутия за обяд?Е, сега тези дни са си отишли!Пригответе вкусни и полезни обяд-апарати за вашето очарователен малък манчкина с помощта на нашия специално разработен обяд-боксКОМПЛЕКТ ОБЯД КУТИИ ЗА ДЕЦА - обяд-бокс с правилното и балансирано размер на порции за малки деца на възраст от 3 до 7 години. -Запечатани кутия за бэнто няма да позволи да се хвърли на сосове или течност навън. -Гумирани ъгли и ръбове, за да се предотвратят наранявания и щети при случайни падения. -Кутия с множество офиси позволява да изпълват нейните различни продукти и идва с малко отделение за сос. -Внимателно поставени в термосумки за обяд стандартен размер и училищни чанти. -Идеален за опаковане на обяд в училище, пътувания, игри и за работа. -Ултра-лесен и удобен за използване дизайн, който е идеален за малки деца. -Го очакваха до основата на капака с шут може лесно да се отвори. -Идеален за приготвяне на закуски за пикник, разходка, къмпинг и туризъм за цялото семейство. -Може също да се използва за приготвяне и съхранение на зеленчуци, нарязани на кубчета или остатъци. -Обяд-бокс без бисфенол А, който не пропуска вредните химикали в храната. -Предлага се в различни атрактивни цвята за избор. -Ще бъде добър подарък за всички празници и непраздничные поводи, като рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, Ханука и др.НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ 100% ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНИЕ!Ако продуктът не ви хареса, или го замени, или ще ви предложим пълно възстановяване, без въпроси.Така че, защо да се мисли два пъти?ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА, за да получите нашите обяд-бокс за децата по време на грандиозния прием на храна!.

R

Продукти в категория