.

.

Лека нощ MOAMUN Marquee, Led Лампа, Монтиране на Украса за деца и Възрастни на Стая/Дневна/Спалня, Маса за батерии (Penguin)

Лека нощ MOAMUN Marquee, Led Лампа, Монтиране на Украса за деца и Възрастни на Стая/Дневна/Спалня, Маса за батерии (Penguin)

BGN 1.00
Продукти

★ 【Согрейте стаята си】 : Поставете нощна светлина в хола / детска / хол и добавете малко светлина в тъмната нощ, за да осветяват стаята ★ 【Удобен и компактен】 : Той може да стои на масата сами и без помощта на други неща, можете да го закачите на стената, всеки с дупка за куката на гърба на нощни лампи.Това не заема твърде много място. ★ 【Красива украса през нощта】 : Можете да го използвате на фестивали, партита, рождени дни, изповед и т. Това може да създаде приятна сцена. ★ 【Здрав благодарение на доброто материал】 : твердому дизайн и високо качество на жицата, той може да излъчва светлина в продължение на дълъг период от време, както на закрито, така и навън, като същевременно се гарантира сигурността. ★ 【Сигурност, това е гаранция за родители】 : използвайте 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта) като източник на храна, за да се избегне въздействие на мощен източник на хранене на децата.Може да се движи свободно. 【Идентичност на продукта】 Шатровые ночники за украса на стени / дневната / на детска стая и т. по-Светъл цвят : топло жълто.Източник на захранване : Използвайте 2 батерии тип АА като източник на енергия за ночников (не са включени в комплекта) Материал : Изолатор-пластмаса, кабели с гумена изолация осигурява безопасност за възрастни / деца 【Инструкции за продукт】 Този продукт ви гарантира безопасност.Лесен за използване, само 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта) се поставя в гнездото на задната част на панела, а ключа за включване и изключване се регулира.В задната част на всеки нощни лампи има отвори за куки.Вие сте свободни да го поставите на работния плот или да виси на стената.Нежни ночники - незаменими елементи за специални случаи, като например ресторанти, барове и фотобудки.При продължителна употреба крушка не загрява, че е по-безопасно. 【обърнете внимание】 Забележка 1 : използване и в закрити помещения или на открито в суха среда.Забележка 2 : Избягвайте попадане на капки на лампата по време на изсушаване.Забележка 3 : Ако вие не го използвате за дълго време, моля извадете батерията, за да се предотврати повреда на батерията на лампа.Забележка 4 : Ако сте получили лека нощ, той не работи, моля, свържете се с нас незабавно, имаме екип от висококачествен услуга, която ще ви осигури нови продукти, и ще запише като VIP клиент при втората покупка, ние ще осигурим най-добрата цена (свържете се с нас преди да купите).

R

Продукти в категория