.

.

EYHLKM 6 бр. Сладки Куки за домашно съхранение на захранващия Кабел Штекерный Стенен държач за маркуч Мультяшные Животни Лигав Кука Рафтове за съхранение (Цвят: A, Разм?

EYHLKM 6 бр. Сладки Куки за домашно съхранение на захранващия Кабел Штекерный Стенен държач за маркуч Мультяшные Животни Лигав Кука Рафтове

BGN 49.50
Продукти

Изработен е от PVC-материал, той е здрав и има дълъг срок на службаБлагодарение на простия дизайн във формата на животни е елегантен, безопасен и практичен аксесоар за съвременния дом.Той разполага с лепило подплата за залепване към всички равномерен повърхности и лесно се деформират.С помощта на стена куката може да доведе захранващия кабел в ред.Лесен за използване, просто залепете го, лесно се съхранява, спестете място.Изработен е от PVC-материал, той е здрав и има дълъг срок на служба.Благодарение на простия дизайн във формата на животни е елегантен, безопасен и практичен аксесоар за съвременния дом.Той разполага с лепило подплата за залепване към всички равномерен повърхности и лесно се деформират.С помощта на стена куката може да доведе захранващия кабел в ред.Лесен за използване, просто залепете го, лесно се съхранява, спестете пространство Тип : Кука за контакти Материал : PVC Характеристики : Монтиране на стена, лепило, практичен Размер : както е показано Забележки : 1. Под влияние на светлината и на дисплея разлика в цвета, може леко да се понижат. Поради ръчно измерване, моля, са възможни различия в размера на около 0-2 виж Благодаря ви за вашето разбиране.Пратката включва : 6 бр. Моля, разберете, че цветът може да варира в зависимост от монитора.

R

Продукти в категория