.

.

Комплект кутии за благодарност приятелките си на булката {6 опаковки} 1 Кутия за благодарност приятелките си на булката и 5 Кутии за благодарност приятелките си на б?

Комплект кутии за благодарност приятелките си на булката {6 опаковки} 1 Кутия за благодарност приятелките си на булката и 5 Кутии за

BGN 8.99
Продукти

? КАЖИ БЛАГОДАРЯ на вашето "АЗ го ПРАВЯ!" ЕКИП!Какво може да бъде по-добре, за да изразят своята признателност, отколкото кутии за шаферки "БЛАГОДАРЯ" от Поп Съскане Designs?Всяка кутия има размери 9,5x6,5x3 инчаПросто разширяване и готово!Имате лъскава кутия, която можете да попълните всички любимите си подаръци на приятелките си булка!. ? НАШИТЕ ЛЕСНИ за СГЛОБЯВАНЕ НА кутии за шаферките, се доставят в опаковки по 6 или 10 парчета, включително 1 кутия за шаферките и останалите за шаферките.В 3 луксозни стилове изберете дизайна, който най-ДОБРЕ ОТГОВАРЯ на ВАШИЯ СТИЛ - класически цветя, зашеметяващ, евкалипт или на нашия модерен мрамор дизайн.Независимо какъв е вашият стил, имаме за вас подаръчен комплект за шаферките!. ? ПРОСТО ДОБАВЕТЕ подаръци за шаферките!Напълнете кутията си подаръци, които ще помогнат на момичетата да се почувствате специални на вашия специален ден.Запознайте се с цялата колекция от подаръци за шаферки Pop Съскане Designs - ключодържатели, колиета, гривни с пожелания, гумени ленти за коса, крем за ръце, дезинфектант за ръце, козметични чанти bride tribe, слънчеви очила и много повече!. ? ВАШЕТО ПЛЕМЕ БУЛКА заслужава най-доброто!Нашите висококачествени кутии за благодарност приятелките си на булката осигуряват най-удобно съхранение за всички свои подаръци на приятелките си годеница.Идеален за предложения приятелките си на булката или на подаръци в знак на благодарност в щастлив ден, вие със сигурност ще генерирате ВПЕЧАТЛЕНИЕ е най-добрият подарък за вашите шаферки. ? В POP СЪСКАНЕ DESIGNS ЗАБАВЛЕНИЕ - нашето второ име.Ние сме малък семеен бизнес и вярваме, че животът е създаден, за да празнуваме си – всеки миг.НИЕ ОБИЧАМЕ да ПОМАГАМЕ на КЛИЕНТИТЕ да им празник специален.Ако по НЯКАКВА причина не съвсем харесват вашите кутийки за шаферките, ние ще направим това е правилно.

R

Продукти в категория