.

.

Протектор карта ваксинация CDC 4 X 3 инча, Карта за отчитане на ваксини, Защитен ръкав от полиетилен с Водоустойчива Уплътнителен цип и шнурком (3 броя)

Протектор карта ваксинация CDC 4 X 3 инча, Карта за отчитане на ваксини, Защитен ръкав от полиетилен с Водоустойчива Уплътнителен цип

BGN 3.00
Продукти

Подходящ случай - той е идеален за обществени места, където трябва да представят записи за ваксинации, за да може бързо да премине ваксинирани, например, за бързо влизане в страната, когато сте в самолетПодходящ за студенти, учители, полицаи, лекари, работници, държавни служители и много други. Материал изделия - Нашето продуктът е произведен от поливинилхлорид, който е устойчив на износване и корозия, както и запечатани светкавица запазва вътрешната част на сухо и безопасно за своя употреба. ③ Размер на стоката - Моля, проверете размера на карти ваксиниране преди да поръчате, за да се избегнат ненужни проблеми.Нашите размера на: Външни размери : 3,94 "W x 4,53"Д, вътрешни размери : 2,96 "W x 4,13" La ④ Дизайн-Слот за носене в средата е удобно, за да можете да носите картата ваксинация със себе си.Мек материал, който гарантира, че той няма да бъдат деформирани или почеса отново, че е удобно за проверка при излизане навън. ⑤ Ще получите-3 опаковки със защитно карти за присаждане на CDC и 1 опаковка въже. Подходящ случай - той е идеален за обществени места, където трябва да представят записи за ваксинации, за да може бързо да премине ваксинирани, например, за бързо влизане в страната, когато сте в самолет.Подходящ за студенти, учители, полицаи, лекари, работници, държавни служители и много други. Материал изделия - Нашето продуктът е произведен от поливинилхлорид, който е устойчив на износване и корозия, както и запечатани светкавица запазва вътрешната част на сухо и безопасно за своя употреба. ③ Размер на стоката - Моля, проверете размера на карти ваксиниране преди да поръчате, за да се избегнат ненужни проблеми.Нашите размера на: Външни размери : 3,94 "W x 4,53"Д, вътрешни размери : 2,96 "W x 4,13"Д ④ Дизайн-слот за носене в средата е удобно, за да можете да носите картата ваксинация със себе си.Мек материал, който гарантира, че той няма да бъдат деформирани или почеса отново, че е удобно за проверка при излизане навън. ⑤ Ще получите-3 опаковки със защитно карти за присаждане на CDC и 1 опаковка въже.

R

Продукти в категория