.

.

Гумена рампа, гумената подложка за крака, наклон, подложка За Езда, пътен наклон, Автомобили на пътя По склона, аксесоари за Врати накладки, Възглавници, триъгълен т?

Гумена рампа, гумената подложка за крака, наклон, подложка За Езда, пътен наклон, Автомобили на пътя По склона, аксесоари за Врати

BGN 53.64
Продукти

Преносими филета рампи могат да се използват за различни цели, като осигурява достъп до автомобил, прицепу, инвалидна количка, ходункам, асансьор, количката, мотоциклу, велосипед, скутеру и ръчна количка за бордюрам или приподнятому тротоара ♥ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви проблеми в процеса на поръчка или получаване, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване. ♥ Нашите гумени рампи предназначени за облекчаване на удара на всички колела, или на превозното средство, благодарение на способността им да се начисляват амортизации на удари и ниски нива на шум. ♥ Значително улесняване на достъпа до дома или градината за тези, които се предвижва на самокатах и инвалидни колички, или дори за градинари, които използват колички, градински колички или колички за чанти. ♥ Гумени рампи позволяват лесно да вдигам тежко оборудване, без да вредят на гуми и други части.Набор от рампи за външни прагове може да бъде неподвижно монтирани в зони с интензивен трафик, с помощта на вградени монтажни отвори в долната част на всеки рампата, има текстурированную повърхност за увеличаване на триене / съединител и наклонена сечение tracks.Name : Гумени рампи Материал : гума Размер : 80x50x16 см, Благодарение на еластичността на каучук продукт с течение на времето значително отслабва въздействието на колата, за да се намали въздействието усещания добра амортизация и ефект за намаляване на шума.Нашите мобилни рампи притежават достатъчно капацитет, за да са лесни за транспорт на хора и превозни средства - от каруци, колички, велосипеди и скутери до мотор и камион.Можете да използвате нашите рампи за мобилни скутери в кухнята, косене на трева, и дори и при запис.Съдържание на пакета : 1 * Гумена рампа. Допуска се отклонение 1-3 см от ръчно измерване. Признава малка хроматическую аберрацию поради различна резолюция на дисплея.

R

Продукти в категория