.

.

ULTECHNOVO 4 бр. Накрайник за помпа Опаковка Течност, Сапунена Емулсия Пластмасови Прес-Помпи Сменяеми Дюзи за Кухнята, Дома (28 мм, Черен)

ULTECHNOVO 4 бр. Накрайник за помпа Опаковка Течност, Сапунена Емулсия Пластмасови Прес-Помпи Сменяеми Дюзи за Кухнята, Дома (28

BGN 6.74
Продукти

Изработени от висококачествен материал, нашите глави прес-помпи са трайни, устойчиви и практичниИдеален за дома, кухнята и банята, и той ще работи перфектно.Най-дългата наставка и лекота на управлението.Добре се съчетава с широка гама от продукти с висок вискозитет, като например течни сапуни, лосиони и така нататък.С помощта на нашите сменяеми дозаторов можете да използвате бутилки, които вече имате.С помощта на нашите сменяеми дозаторов можете да използвате бутилки, които вече имате.Изработени от висококачествен материал, нашите глави прес-помпи са трайни, устойчиви и практични.Добре работи с широка гама от высоковязких продукти, като например течни сапуни, лосиони и т. Характеристики-Цвят : черен-Материал : пластмаса Размер : 16,6x4,9x2,5 см - С нашите сменяеми дозаторами можете да използвате повторно вече съществуващите си бутилка - Изработени от висококачествен материал, нашите преса-приставка трайни, устойчиви и практични - Добре работи с широка гама от высоковязких продукти, като например течни сапуни, лосиони и т. - най-Дългата наставка и лекота на управление - идеален за дома, кухня и баня, и тя ще бъде идеален подход за опаковане включително. 4 x корона прес-помпа.

R

Продукти в категория