.

.

Органайзер за Таблетки, Кутия за Хапчета, Органайзер за Лекарства, Калъф за Хапчета, Седмичен Органайзер За Таблетки в Контейнер за Таблетки, Кутия за Хапчета за 7 Д?

Органайзер за Таблетки, Кутия за Хапчета, Органайзер за Лекарства, Калъф за Хапчета, Седмичен Органайзер За Таблетки в Контейнер

BGN 2.00
Продукти

Лица със загуба на паметтаПо-възрастните хора.Децата трябва да се вземат витамини.При кандидатстване от няколко лекарства.За да се уверите, участва или да не участва на пациента лекарства.Лесно се отваря за по-възрастни хора.Калъф за хапчета ще остане затворена след заключване надеждна се затвори, ще запази вашите хапчета за сигурност.Конструкция на горния калъф напълно се отстранява, което ви позволява лесно да ни изпълни с калъф, без да отваряте всяка отделна клон.Прозрачни капаци : Планер таблетки има прозрачен капак и корпус за максимална видимост, което помага за предотвратяване на пропуснати дози. ✅ Лесен за използване дизайн : седмичен Нашия органайзер за хапчета разполага с прост и интуитивен дизайн, който улеснява организация и проследяване на вашите лекарства. ✅ Преносим и удобен за ползване : нашият калъф за таблетки с размери само 3,54x3,54x0,8 инча компактен и лек, което позволява лесно да го носите в чантата си, куфар, раница, дамска чанта, независимо дали пътувате или просто изпълняват нареждания.Това е идеалният спътник при пътуване!. ✅ Няколко служби : В нашия органайзер, състоящ се от 7 клона, по един за всеки ден от седмицата, с достатъчно място за съхранение на всичките си лекарства. ✅ Здрав и издръжлив : контейнер за таблетки е изработена от висококачествени материали, подходящи за дълъг живот и могат да издържат на ежедневна употреба. ✅ Подобрява ангажимент за приемане на лекарства : Нашата седмично кутия с таблетки помага ви да се придържате към графика на прием на медикаменти, намаляване на риска от пропуснати дози и потенциални усложнения.

R

Продукти в категория