.

.

2 Опаковки, машина за сапунени мехурчета с 21 дупка, пистолет за сапунени мехури 2023, Готини Играчки в подарък, Устройство за Сапунени Мехури в Огромно Количество, Лет?

2 Опаковки, машина за сапунени мехурчета с 21 дупка, пистолет за сапунени мехури 2023, Готини Играчки в подарък, Устройство за Сапунени

BGN 2.67
Продукти

[ Gartling - Колкото повече, толкова по-добре] - като се има Предвид, че много купувачи се оплакват, че Оригиналната Машина Bubble Machine е Твърде малък и се продават по цена по-висока от 10 долара Ние подобряваме оригиналната версия, увеличаване на дължина от 20 см до 40 вж. По този начин, новата версия ще бъде по-удобно и да изглеждат реалистично. [Дизайн с 21 дупка] - Bubble Gatling има 21 отвор за духаше стотици разноцветни мехурчета в минута.Иновативен дизайн Bubble Gatling и Цветен балон И отговарят на предпочитанията на децата. [Подаръци за Ден за защита на децата, идеален подарък за деца] - Този дизайн на външния вид на шампанско машини Gatling допринася за развитието на въображението и творчеството на децата, децата могат да вземат със себе си в хода на тези пузырьковые стрелците. [Безопасен за деца материал Abs] - Машина за сапунени мехури е направена от висококачествен действително нетоксичен материал Abs, който е здрав и е минал нужните контактни тест за осигуряване на безопасността на децата.Това е много безопасно за деца и домашни любимци, така че няма нужда да се притеснявате За Разливане или разливи. [Лекота на работа] - Пузырчатую колата също може да се използва като малък вентилатор, за да осигурят на децата с прохлада и приятен бриз, когато те да се уморят.Реалистичен дизайн и ярки цветове - това е играчка машинки за духаше мехури, от които се нуждаете.Просто да поставите 4 батерии тип АА 1,5 (не са включени в комплекта), кликнете върху пузырящуюся течност и натиснете спусъка, ще се появи много мехурчета!(В комплекта е включена само шампанско машина, купа, без течност и батерия в комплекта).Машина за сапунени мехури.Размер : 15,7 х 5,51 х 4,72 инча /40 х 14 х 12 виж Тази машина е с два пъти повече от по-Малка версия.

R

Продукти в категория