.

.

Berliner Bags Реколта Кожена спортна чанта New York за пътуване или фитнес зала, Чанта за през нощта за мъже и жени (Кафяв XL)

Berliner Bags Реколта Кожена спортна чанта New York за пътуване или фитнес зала, Чанта за през нощта за мъже и жени (Кафяв XL)

BGN 2.33
Продукти

?️ ГОТОВИ ЗА СВОЙ СЛЕДВАЩОТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ?Стилен New York weekender ще ви отведе там, където трябва!Тази здрава спортна чанта има размери 21,6 "x 9,8" x 9" (Д x Ш x В) и тежи 2,9 килограма, а си е просторен вътрешен обем е 35 ml В New York достатъчно място за дрехи за пътуване за уикенда, бутилки с вода, обувки и други неща за фитнес!Идеален за пътувания или за приключения на открито, New York, подходящи за ръчен багаж от повечето авиокомпанииТази голяма пътна чанта придава ретро-шик всяка ситуация.6 метални крачета предпазват вашата чанта от износване.Ние използваме само 100% метални ципове YKK със стилни съемниками марка Berliner Bags.Носете го за здрави дръжки или прехвърлете през рамото си с помощта на сменяеми колан! ? Като специален подарък сме включили багаж етикет от естествена кожа, за да можете да персонализирате своя чанта и да запазят нещата в безопасност ?. ? КОЖАТА РАСТИТЕЛНО ДЪБЕНИ.Нощен чанта New York е изработена ръчно от висококачествена естествена кожа растително дъбени.Растителни дъбилни - това е древен естествен процес на обработка на кожи, в която се използват растителни дъбилни вещества и масла - без никакви вредни химикали.Благодарение на този производствен процес всяка чанта е водоустойчив, има уникален цвят и винтажную завършек. ? ОСТАНЕТЕ ОРГАНИЗИРАНИ.Благодарение на просторному централната отделяне на New York, 9,7-инчов широк джоб за таблет и пръстена за ключовете и ще бъдете напълно подготвени за всяка ситуация.Този умен weekender е оборудван специално разработен държач за карти, притежатели за писалки и вътрешен джоб с цип, който ще ви помогне да се организират и в пътя!Външни джобове с ципове удобни са отлични за обувки, както и малък страничен джоб, идеален за съхранение на портфейл, телефон или нещо друго, което трябва да имате под ръка. ✔️ УДОВЛЕТВОРЕНИЕ Е ГАРАНТИРАНО.Щастието е наш приоритет номер едно тук, в Berliner Bags!Всяка от нашите изделия, изработени ръчно с изключително внимание и въз основа на дълъг живот.Всички наши чанти и аксесоари са проектирани с любов в Берлин, Германия!На всяка чанта Berliner се разпространява международна гаранция за срок от 1 година и гаранция за връщане в рамките на 100 дни за покупка без риск.

R

Продукти в категория