.

.

Пръчица за почистване на канализацията IUDAOIHK Осигуряват чистота на канализация и тръби, без мирис, както се вижда по телевизията 4 опаковки (48 бр.)

Пръчица за почистване на канализацията IUDAOIHK Осигуряват чистота на канализация и тръби, без мирис, както се вижда по телевизията

BGN 2.67
Продукти

Източване на пръчки : прочистите сливи; разграждат мазнините; откажат от запушване на канализацията и смрад; откажат от запушване на маслени петна по дни и месециХигиенни пръчки незабавно задържат мазнините и спират натрупването на мазнини, които запушват канализацията в резултат на физически и химически реакции.Използвайте по едно парче на всеки месец. 2 стъпки за използване на сливных дюзи : Стъпка ① Просто извадете една дюза и го поставете в сливное дупка така, за да не я види;Стъпка ② Почистване на дюзи остават в трубоуловителе и бавно отделят концентрирана смес от ензими, които предотвратяват образуването на задръствания, запушване и неприятни миризми.На разположение за мивка, басейни за измиване подово отводняване на бани и други дренажни отвори.Сервизно обслужване 24 часа в денонощието : 1. Моля, почистете запушените области канализацията / мивки, преди да използвате сливных щеки, тъй като сливная пръчка се разтваря бавно, а не бързо, разкривайки сливи 2. Едно парче за една слива достатъчно, не поставяйте повече от един сливи 3. Някои могат да се счупят при транспортиране, но те все още работят.Моля, върнете се към нас за подкрепа.

R

Продукти в категория