.

.

PULABO Силиконовата Четка За Грим за Пречистване на Мат Скрубер Дъска Подложка За Почистване на Ръчни Инструменти, 1 бр. Здрав и Практичен Удобен

PULABO Силиконовата Четка За Грим за Пречистване на Мат Скрубер Дъска Подложка За Почистване на Ръчни Инструменти, 1 бр.

BGN 0.67
Продукти

Екологично чист, за многократна употреба, нескользящий, здрав, лесно моющийсяФорма на ябълка позволява да го използвате за всички мивки. 7 Вида винт конец, подходящ за основно почистване на различни четки за грим от лицето и очите, а също и четката за димиране.Издънка на гърба му позволяват да остане на място по време на почистване.Екологично чист, за многократна употреба, нескользящий, здрав, лесно моющийся.Форма на ябълка позволява да го използвате за всички мивки. 7 Вида винт конец, подходящ за основно почистване на различни четки за грим от лицето и очите, а също и четката за димиране.Издънка на гърба му позволяват да остане на място по време на почистване.Екологично чисти, за многократна употреба, нескользящие, трайни, лесно почистваща Ние уважаваме и ценим всеки клиент, ако имате някакви въпроси или за поръчка, моля, не се колебайте да се свържете с нас, полагаме всички разумни усилия за предоставяне на услуги, които отговарят на вашите изисквания.Пакетът включва 1.

R

Продукти в категория