.

.

Играчки от коча билка за Коте XIAOL, Пръчки от истинско Сребро, Играчки За Дъвчене Зъбите При Котки, Интерактивни Пръчки от коча билка За Домашни Котки, Успокояващ Тре?

Играчки от коча билка за Коте XIAOL, Пръчки от истинско Сребро, Играчки За Дъвчене Зъбите При Котки, Интерактивни Пръчки от коча билка За

BGN 2.33
Продукти

【Безопасно】 : Притежава силна привлекателност за котешки мирис и може да се използва с увереност 【Интерес】 : Това може да помогне на котката да се предизвика, го успокои емоциите.Можете да използвате това, за да се коригира това и за подобряване на отношенията ви. 【Здравословен】 : Сребърни пръчки от ратан могат ефективно да защитят здравето на устната кухина.Това също може да помогне на котката да се почистват и шлифован зъби. 【Подходящ】 : Подходящ за 90% от котки, котенца или възрастни кучета.Котка е много доволен, когато дъвча.Можете да отсече надкушенную част, за да се гарантира повторното използване. 【Интерактивен】 : Някои котки се нуждаят от претопляне.Можете да си взаимодействат с котката, за да я привлече към игра. 【Безопасно】 : Притежава силна привлекателност за котешки мирис и може да се използва с увереност. 【Интерес】 : Това може да помогне на котката да се предизвика, го успокои емоциите.Можете да използвате това, за да се коригира това и за подобряване на отношенията ви. 【Здравословен】 : Сребърни пръчки от ратан могат ефективно да защитят здравето на устната кухина.Това също може да помогне на котката да се почистват и шлифован зъби. 【Подходящ】 : Подходящ за 90% от котки, котенца или възрастни кучета.Котка е много доволен, когато дъвча.Можете да отсече надкушенную част, за да се гарантира повторното използване. 【Интерактивен】 : Някои котки се нуждаят от претопляне.Можете да си взаимодействат с котката, за да привлечете котката на play.Name : дъвчене играчка за котки Приложими предмети : Стоки за котки Материал : многослоен Размер : дълъг 23 см, по-кратък от 14 см Опаковка : 1 * дъвчене играчка за котки Забележка : Моля, разберете, че отклонения в цвета могат да се различават поради различни настройки на монитора.Поради ръчно измерване възможни са някои грешки, което е нормално явление.Ако имате някакви проблеми, моля да ни уведомите възможно най-скоро, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване и ще решим проблема възможно най-скоро.

R

Продукти в категория