.

.

Setaria Viridis 3 БР. Двойна Месни Куки за Пържене Патица, Бекон, Шунка, Кука за Магазин, Закачалка за Сушене на Барбекю, Инструменти за Приготвяне на Храна, Аксесоари за Пат?

Setaria Viridis 3 БР. Двойна Месни Куки за Пържене Патица, Бекон, Шунка, Кука за Магазин, Закачалка за Сушене на Барбекю, Инструменти

BGN 3.33
Продукти

МАТЕРИАЛ : Той е изработен от висококачествена неръждаема стомана, изключително здраваТой е достатъчно издръжлив, за да продължи ви по-дълго време.ПРЕДИМСТВА : удобно за Вас да говеждо месо, пържена патица и пиле, те са лесни за почистване и не се залепват.РАЗМЕР : кука за месо с дължина 9 см, дебелина 4 мм, единият край се ограничава за лесно вонзания в месото.НЕОБХОДИМ : Просто и удобно, е един от основните инструменти за месарски магазини, кухни на ресторанти, хранителни магазини и други заведения за обществено хранене.ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ : Ние предлагаме задоволително обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, можете да ни изпратите имейл, и ние ще ви дадем задоволителен отговор.МАТЕРИАЛ : Той е изработен от висококачествена неръждаема стомана, изключително здрава.Той е достатъчно издръжлив, за да продължи ви по-дълго време.ПРЕДИМСТВА : удобно за Вас да говеждо месо, пържена патица и пиле, те са лесни за почистване и не се залепват.РАЗМЕР : кука за месо с дължина 9 см, дебелина 4 мм, единият край се ограничава за лесно вонзания в месото.НЕОБХОДИМ : Просто и удобно, е един от основните инструменти за месарски магазини, кухни на ресторанти, хранителни магазини и други заведения за обществено хранене.ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ : Ние предлагаме задоволително обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, можете да ни изпратите имейл, и ние ще ви дадем задоволителен отговор.It е изработен от висококачествена неръждаема стомана, изключително издръжлив.Той е достатъчно издръжлив, за да продължи ви по-дълго време. Кука за месо с дължина 9 см, дебелина 4 мм, единият край се ограничава за лесно вживления в месо 3. Просто и удобно, е един от основните инструменти за месарски магазини, кухни на ресторанти, хранителни магазини и други заведения за обществено хранене. Ние гарантираме задоволително обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, можете да ни изпратите имейл, и ние ще ви дадем задоволителен отговор.Технически характеристики : Брой : 3 бр. Материал : неръждаема стомана Цвят : сребърен Размер : дължина 9 см Помещение включва : 3 х двойни куката за месо Забележка Кука остър, моля, пазете го, където деца не могат да докоснат.

R

Продукти в категория